Acasă Sanatate Ce se intampla in organismul tau daca bei BAUTURI CARBOGAZOASE timp de...

Ce se intampla in organismul tau daca bei BAUTURI CARBOGAZOASE timp de o luna!

2199

Consumul băuturilor carbogazoase dulci provoacă obezitatea. Cu toate acestea, puţini ştiu că acest efect se obţine într-un timp foarte scurt.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

Doar o lună de consum regulat a băuturilor carbogazoase dulci poate perturba metabolismul în corpul uman, în asemenea măsură încît acesta va lua energia necesară din zahărul conţinut în băutură şi va înceta să ardă grăsimile din organism. O astfel de perturbare a metabolismului poate duce la consecinţe negative persistente, inclusiv creşterea zahărului din sânge și diabet de gradul II.

O astfel de dependenţă a metabolismului de consumul de băuturi carbogazoase a fost stabilită în cursul unui studiu în care voluntarilor li s-a propus timp de patru săptămâni să consume regulat băuturi carbogazoase dulci. Aceasta a condus la perturbarea metabolismului muscular în organismul voluntarilor. Ca urmare, chiar şi la oamenii aparent sănătoşi au apărut semne tipice pentru pacienţii cu obezitate şi diabet zaharat de gradul II. De aceea, experții recomandă insistent să reduceți consumul de băuturi carbogazoase dulci la minim.

Sursa: Rador

Articolul precedent”Basarabia NU e Romania!”. Moldovenii vor sa schimbe Constitutia pentru a INTERZICE unirea cu Romania!
Articolul următorVIDEO – Cum arata Therme Bucuresti, complexul care va transforma orasul in CAPITALA TERMALA a EUROPEI!