Acasă Economie Ce se va intampla cu toti clientii? O mare companie PLEACA DEFINITIV...

Ce se va intampla cu toti clientii? O mare companie PLEACA DEFINITIV din Romania!

13

Metropolitan Life Romania, al treilea mare asigurător român pe segmentul de viață, va fi preluat prin absorbție de către o subsidiară din Irlanda a grupului american MetLife. Pe piața din România, MetLife va continua să activeze prin două societăți înființate la începtul acestui an de către doi asigurători din Irlanda.

Acționarii Metropolitan Life Romania au hotărât, în prima parte a lunii martie, fuziunea cu Metlife Europe Limited (MEL), un asigurător din Dublin (Irlanda).

“Ca urmare a fuziunii, actul constitutiv și statutul MEL nu vor suferi modificări. MEL va desfășura în continuare activități de asigurare pe teritoriul României printr-o sucursală stabilită în România, cu respectarea legislației specifice din domeniul asigurărilor. Ca urmare a fuziunii, Metropolitan Life Romania își va înceta existența și va fi radiată din Registrul Comerțului București”, se arată într-un document al asigurătorului român.

Într-o altă ședință a acționarilor Metropolitan Life Romania, defășurată la 29 aprilie, acționarii au hotărât tranferul portofoliul de asigurări generale al companiei către Metlife Europe Insurance Limited (MELI), un asigurător înregistrat, supravegheat și reglementat în Irlanda.

Întregul portofoliul al Metropolitan Life Romania depășește un milion de polițe, scrie profit.ro.

Mai mult pe profit.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos