Acasă Topurile zilei Cea mai mica vaca din lume a intrat in Cartea Recordurilor

Cea mai mica vaca din lume a intrat in Cartea Recordurilor

Rani, celebra vacă pitică din Bangladesh, a fost recunoscută postum de Guinness World Records drept cea mai mică vacă din lume, la câteva săptămâni după moartea sa subită la vârsta de doi ani, informează AFP.
Guinness World Records a anunţat luni pe site-ul său că Rani a fost cea mai mică vacă din lume, surclasând-o lejer pe deţinătoarea titlului, Manikyam, o vacă indiană care măsoară 61 de centimetri.
Cu doar 51 de centimetri înălţime şi 66 de centimetri lungime şi o greutate de 26 kilograme, Rani, o vacă din rasa Bhutti, extrem de apreciată pentru carnea sa în Bangladesh, a făcut senzaţie în iulie după ce fotografii cu ea au apărut în presă şi pe reţelele de socializare.
În pofida restricţiilor asociate pandemiei de COVID-19, mii de persoane s-au repezit imediat în suburbiile capitalei Dhaka pentru a vedea aceasta vacă fenomenală „puţin mai înaltă decât un cocoş” la ferma unde aceasta trăia.
Rani a murit brusc pe 19 august în urma unor probleme la stomac. (Agerpres)

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentLibertate de exprimare: Facebook l-a lasat pe indragitul parinte Damaschin fara paginile unde vorbea cu credinciosii!
Articolul următorO tara intreaga rade de Sosoaca: ”Vaccinurile te fac steril trei generatii”