Acasă Tutorialul Zilei Cea mai noua moda in manichiura este DEZGUSTATOARE!

Cea mai noua moda in manichiura este DEZGUSTATOARE!

51

In ultima saptamana, pe Instagram au aparut o multime de imagini in care „unghiile balon” sunt piesa de rezistenta, insa nu toata lumea le gaseste atragatoare.

Conform Buzzfeed, acest tip de manichiura a aparut in anul 2009, iar acum pare sa intre din nou in preferintele doamnelor. Din ce in ce mai multe utilizatoare ale retelelor de socializare si-au fotografiat unghiile dupa ce au apelat la ajutorul unui specialist in manichiura.

La prima vedere, procesul de aplicare al „unghiilor balon” nu pare complicat, insa este recomandat ca doamnele sa mearga la un salon de infrumusetarea daca isi doresc un astfel de model, anunta Acasatv.ro.


Citeste si:

VIDEO UIMITOR! Ce se intampla daca presari zahar peste unghii!?

VIDEO – Ce se intampla daca-ti freci unghiile cu pasta de dinti?!


Primul pas in construirea unei „unghii balon” consta in aplicare unei „bilute” de acrilic exact in centrul unghiei.

„Pentru a obtine o asftel de manichiura este important sa stii exact locul in care iti doresti sa fie zona bombata. Apoi, cu atentie trebuie sa intinzi acrilicul in asa maniera incat in zona cuticulelor sa fie foarte subtire, iar spre centrul unghiei sa fie aplicat intr-un strat mai gros (…). Cu alte cuvinte, unghia trebuie sa arate ca un deal lin. Curba trebuie sa fie perfecta”, a scris un specialist in manichiura pe Nails Mag.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos