Acasă Tutorialul Zilei Cel mai BANAL truc prin care poti curata o oala arsa!

Cel mai BANAL truc prin care poti curata o oala arsa!

Dacă se întâmplă din greșeală să uitați o oală pe foc în timp ce aveți mâncarea pusă pe aragaz, avem nevoie de un truc prin care să curățăm acea crustă ce se va prinde de oală și o va face să arate hidos. Avem nevoie doar de oțet alb distilat și apă.

Vom pune părți egale din cele două substanțe în oală și vom pune oala la foc la o căldură medie spre ridicat. În aproximativ 10 minute de fierbere oala va arăta deja altfel și îți vei da seama că vei putea să o cureți mult mai ușor. Veți putea îndepărta crusta doar prin simpla frecare cu o lingură de lemn.

Oala va rămâne în proporție de 90% curată, așa că ceea ce va mai trebui să faceți e să luați un burete de spălat vasele și să frecați un pic zonele mai arse care nu s-au dus. Apoi, folosind un pic de detergent de vase și un burete, vom curăța oala definitiv și vom îndepărta orice reziduri, refăcând oala să strălucească și să fie din nou folosită.

Sursa: perfect-ask.com

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentRegele Mihai e pe MOARTE! Isi traieste ULTIMELE CLIPE! Vezi anuntul oficial al Casei Regale a Romaniei!
Articolul următorCulmea NESIMTIRII in Romania! DOSAR PENAL pentru ca au facut treaba autoritatilor si au asfaltat gropile din drum!