Acasă Sibiu Cel mai batran protestatar din Romania: La 101 ani, scap tara de...

Cel mai batran protestatar din Romania: La 101 ani, scap tara de hotomani!

Un veteran de război din Sibiu, Emil Ghibu, tocmai a împlinit 101 ani si a sarbatorit luand parte la protestele organizate in oras impotriva PSD si guvernului Grindeanu.

”Nu-mi vine să cred aşa ceva. Numai un nebun poate să facă o aşa lege. Acesta este semnul clar că, dacă el poate, toată lumea poate să fure. Cum poate să facă o lege doar pentru un om?” spune, din casa plină de prieteni care au venit să îl aniverseze, Emil Ghibu, informează www.turnulsfatului.ro.

Veteranul care este urmaş al lui Onisifor Ghibu (profesorul de pedagogie şi politician care a jucat un rol important în realizarea Marii Uniri) a urmărit protestele în fiecare seară. În momentul trecerii coloanei de protestatari sibieni prin faţa blocului său, se aşeza la fereastră cu pancarta pregătită din timp şi cu părere de rău că nu se poate alătura oamenilor din stradă.

”Ar trebui ras guvernul Grindeanu şi pus în frunte primarul din Iaşi”, crede acum Emil Ghibu. Care a participat la fiecare scrutin, supărat fiind pe tinerii care nu îşi exercită acest drept.

Despre pulsul străzii, Emil Ghibu este informat de nepoata sa, care a ieşit la fiecare protest. Cei doi fii ai veteranului de război locuiesc în Statele Unite, respectiv Suedia.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentSe pune la cale debarcarea lui Liviu Dragnea? Premierul Grindeanu s-a intalnit in secret cu Victor Ponta!
Articolul următorGrindeanu vrea sa-l puna pe Victor Ponta ministru al Justitiei!