6.2 C
București
vineri, aprilie 19, 2024
AcasăDivertismentComentariul zileiCel mai DUR atac la adresa lui Gadea dupa emisiunea cu Olivia...

Cel mai DUR atac la adresa lui Gadea dupa emisiunea cu Olivia Steer: INCOMPETENTA in direct! Suntem pe vârful tele-imbecilizării!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Toti porcii sunt pe tiktok si facebook! Se vand intre 16 si 21 de lei in viu

Pentru cei care asteapta cu nerabdare sarbatorile de iarna...

Cea mai cunoscută activistă anti-vaccin, Olivia Steer, a fost invitata lui Mihai Gâdea la emisiunea Sinteza Zilei. Aceasta a fost invitată chiar în ziua în care Ministerul Sănătății a anunțat epidemie de rujeola din cauza nevaccinării copiilor.

Jurnalistul Vlad Mixich lansează un atac dur la adresa lui Mihai Gândea, criticând modul în care acesta a realizat interviu cu Olivia Steer,

Mixich susține, pe Facebook, că realizatorul de la Antena 3 nu a adresat nicio întrebare informată și că nu și-a făcut meseria.

”Olivia Steer a fost invitată să vorbească despre vaccinuri la Mihai Gâdea. Singură. Gâdea nu a pus până acum nici măcar o singură întrebare informată. A tăcut când Steer a spus că vaccinurile produc autism – un fals dovedit de zeci de studii. Când Steer a afirmat că medicii au ajuns la concluzia că poliomielita era doar o răceală înainte de introducerea vaccinurilor. A tăcut la toate conspiraţiile, falsurile şi ipocriziile emise de Steer. De data asta nu Steer este de vină; până la urmă ea are dreptul la o opinie, oricât de falsă ar fi acea opinie. Dar Gâdea trebuia să-şi facă meseria. Trebuia să pună întrebările corecte şi relevante, iar dacă nu era în stare trebuia să aducă un invitat care să fie capabil de asta. Nu a făcut-o.

Un tip care îşi demonstrează în direct incompetenţa în jurnalism face un interviu cu o tipă care nu are absolut nicio competenţă în subiectul despre care vorbeşte (şi admite deschis asta). Oamenii se uită la ei şi unii (oare câţi?) îi cred.

Munca a sute de mii de inventatori geniali, cercetători, oameni de ştiinţă, medici curajoşi este aruncată în ridicol. Decenii de creativitate, transpiraţie şi sacrificii făcute pentru binele nostru, al tuturor, sunt călcate în picioare pentru câteva minute de audienţă şi popularitate. Faptele – sutele de mii de vieţi salvate de vaccinuri – sunt relativizate, bagatelizate.

Suntem pe vârful tele-imbecilizării. Şi nu vom ieşi de aici nevătămaţi. Indiferent că suntem pro-vaccin, anti-vaccin sau indiferenţi”, a scris Vlad Mixich pe Facebook.

Ultimele stiri