8.5 C
București
sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăACTUALITATEAutoCel mai ghinionist roman: L-a lovit masina de doua ori in interval...

Cel mai ghinionist roman: L-a lovit masina de doua ori in interval de cateva ore

in:

Stiri pe acelasi subiect

Un bărbat de 74 de ani din județul Suceava este în stare gravă după ce a fost lovit de mașină de două ori într-o zi, la interval de câteva ore. Cel de-al doilea accident s-a petrecut când bărbatul se întorcea de la spital, unde fusese dus după primul accident, scrie Monitorul de Suceava.

Bărbatul, din localitatea Dumbrăveni, se afla pe biclicletă, duminică după-amiază, când nu a observat la timp o autoutilitară și a intrat în vehiculul respectiv. A suferit un traumatism cranio-cerebral minor și o contuzie toraco-abdominală, fiind preluat de un echipaj SMURD care l-a transportat la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava, scrie publicația locală.

După ce a fost tratat de medici a părăsit spitalul, dar a fost lovit din nou de o mașină, în cursul serii, în timp ce traversa o stradă din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava printr-un loc nepermis. Și de această dată a fost dus la spital de un echipaj SMURD, fiind în stare gravă, intubat și ventilat mecanic, conform medicilor, care spun că are un traumatism cranio-cerebral grav, fracturi costale, pneumotorax, contuzii pulmonare și fracturi la o mână.

Ultimele stiri