Angajari

Cel mai mare angajator din Romania anunta ca nu va scadea salariile dupa modificarile guvernului

Kaufland România, cel mai mare retailer din România, anunță că nu va scădea salariile după transferul contribuțiilor în sarcina angajaților, începând cu data de 1 ianuarie 2018. Compania va prelua contribuțiile aferente angajatorului în salariul brut al angajatului. Astfel, fiecare angajat Kaufland România va avea un salariu net mai mare, în medie cu 1,5%, a anunțat joi, retailerul.

“Compania înțelege astfel să liniștească îngrijorările salariaților și familiilor acestora și îi asigură că, dincolo de schimbările legislative, firma face toate eforturile, cu fapte, pentru siguranța lor salarială.” declară Laura Iancu, director Resurse Umane, Kaufland România.

Pe lângă tichete de masă și asigurarea voluntară de sănătate, Kaufland mai oferă angajaților un program flexibil de lucru, cursuri de yoga, antrenamente de alergat cu traineri dedicați, sesiuni de terapie antifumat sau cursuri de nutriție, dar și abonamente la săli de sport. Potrivit companiei, salariații Kaufland beneficiază de mai multe zile de concediu de odihnă anual care, în funcție de vechimea în companie, pot ajunge până la 27 de zile pe an. Pe lângă acestea, compania acordă și zile libere, plătite, pentru acțiuni de voluntariat.

Kaufland România este singura companie din industria de retail care a obținut pentru al doilea an consecutiv titlul de Angajator de Top în România, printr-o certificare internațională acordată de organizația independentă Top Employers Institute din Olanda.

De asemenea, începând cu anul 2014, compania se regăsește în top „100 cei mai doriți angajatori” din România, potrivit studiului „European Graduate Barometer” realizat de institutul Trendence din Germania.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1250 de magazine în 7 țări și o rețea de 115 magazine în România.

Tudose, după anunţul Kaufland: Apreciem că oamenii de bună-credinţă nu s-au lăsat păcăliţi de Bogdan Hossu

Loading...

Premierul Mihai Tudose a reacţionat, joi seară, la anunţul Kaufland că preia contribuţiile aferente angajatorului în salariul brut al angajatului, astfel încât angajaţii vor avea un salariu net mai mare, în medie, cu 1,5%, Tudose spunând că apreciază că oamenii de bună-credinţă şi liderii de sindicat nu s-au lăsat păcăliţi de Bogdan Hossu, transformat în liderul sindical al bancherilor şi al unor oameni de afaceri care vor să scoată bani din ţară fără să plătească impozite statului român, potrivit News.ro.Premierul Tudose a postat, pe Facebook, un mesaj scurt în care îl atacă pe Bogdan Hossu, preşedintele CNS „Cartel ALFA”, despre care afirmă că s-a transformat în liderul de sindicat al bancherilor şi al unor oameni de afaceri care vor să scoată bani din ţară fără să plătească impozite statului român.”Apreciem faptul că oamenii de bună-credinţă şi liderii de sindicat nu s-au lăsat păcăliţi de „fostul” lor coleg, Bogdan Hossu. Acesta, mai nou, s-a transformat în liderul de sindicat al bancherilor şi al unor oameni de afaceri, care vor să scoată bani din ţară fără să plătească impozite statului român, adică nouă, românilor, pentru sănătate, educaţie, infrastructură”, afirmă premierul, comentând astfel anunţul Kaufland.

Loading...

Ultimele stiri

Spre TOP