33.4 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăSocialSanatateCel mai mare eveniment din Romania de dezvoltare personală, sănătate și frumusețe...

Cel mai mare eveniment din Romania de dezvoltare personală, sănătate și frumusețe a ajuns la EDITIE ANIVERSARA!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Crima cu tenta politica in cartierul Aviatiei din Bucuresti

Scene de groaza in cartierul Aviatiei din Bucuresti unde...

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara...

Cum să ai grija de trup, minte și spirit? Vrei să obții cele mai bune informații în materie de alimentație bio de la specialiști in domeniu? Care sunt remediile 100% naturale ale afecțiunilor de care suferi? Cum să îți îmbunătățești calitatea vieții, să scapi de stresul cotidian și de rutina zilnică?

Body Mind Spirit EXPO este locul perfect unde poți afla totul despre un stil de viață sănătos și armonios, despre modul în care natura ne poate ajuta zi de zi și despre secretele succesului în viața ta.

Întreține-ți trupul, cultivă-ți mintea, înalță-ți spiritul la Body Mind Spirit EXPO Ediția Aniversară cu numărul XX.  În perioada 23-25 Septembrie la Sala Palatului din București dăm startul toamnei și te pregătim pentru un sfârșit de an prosper și armonios.

Body Mind Spirit EXPO reunește expozanți de top, speakeri de prestigiu recunoscuți internațional, nutriționiști, traineri, specialiști în sănătate, psihologi și invitați speciali de înaltă ținută, în trei zile de eveniment dedicate persoanei tale.

Te așteptăm cu alimente bio, produse pentru cure de detoxifiere, cosmetice naturale, suplimente alimentare, uleiuri presate la rece , remedii naturale, produse apicole, cărți de dezvoltare personala, dulciuri bio, pietre si cristale terapeutice, produse pentru atingerea greutății ideale,  terapii complementare, muzică de relaxare și multe alte surprize pregătite sa le descoperi doar la Body Mind Spirit EXPO, 23-25 Septembrie, Sala Palatului.

Profită timp de trei zile de ofertele, promoțiile și concursurile organizate de expozanții acestei ediții exclusiv in perioada evenimentului și relaxează-te în cadrul expoziției asistând la demonstrații, workshop-uri, momente artistice și conferințe.

Programul expozițional, programul conferințelor gratuite si al momentelor artistice precum si alte informații utile sunt disponibile pe site-ul expoziției: www.bmse.ro

Află care sunt invitații speciali ai acestei ediții, care sunt expozanții cât și ce surprize ți-au pregătit doar pe pagina oficiala de Facebook a Body Mind Spirit EXPO.

Intrarea este liberă!

În  perioada 23-25 Septembrie, Bucureștiul devine capitala stării de bine, nu rata ultima ocazie din acest an de a te încărca cu optimism, de a te relaxa și de a întâlni cei mai buni profesioniști in domeniul dezvoltării personale, al sănătății și frumuseții strânși într-un singur loc, doar pentru tine.

Ultimele stiri