Acasă Social Cel mai mare LOC DE JOACA din Romania va fi inaugurat in...

Cel mai mare LOC DE JOACA din Romania va fi inaugurat in zona Oraselul Copiilor!

47

Cel mai mare loc de joaca din Romania va fi inaugurat luni in zona Oraselul Copiilor din sectorul 4 al Capitalei, accesul in locul de joaca fiind gratuit.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

„Locul de joaca este acoperit, are aparate noi, viu colorate si distractive, cu amenajari care stimulezeaza inventivitatea, capacitatea de a interactiona, in special pofta de joaca”, se arata intr-un comunicat al Primariei sectorului 4.

Amplasamentul reprezinta parte a amplului proiect de reamenajare a Oraselului Copiilor demarat de autoritatea locala in 2011, la preluarea in administrare a acestei zone.

Situat pe una dintre aleile ce marginesc accesul principal in acest parc, locul de joaca a fost amenajat intr-o cladire nou construita, totalizand 815 mp, beneficiind de dotari moderne, conform standardelor care impun siguranta copiilor in astfel de spatii. Tot pentru siguranta, pe parcursul desfasurarii activitatilor, micutii vor fi permanent supravegheati de personal calificat in acest sens, paza locatiei urmand a fi asigurata cu aportul Politiei Locale sector 4.

Accesul in locul de joaca este gratuit. Tot gratuit, in incinta respectiva pot fi organizate petreceri aniversare sau evenimente dedicate copiilor.

De altfel, pentru inaugurare, primarul Cristian Popescu-Piedone a pregatit un eveniment special in cadrul caruia vor fi aniversati prichindei din sectorul 4 a caror zi de nastere este luni.

Alaturi de invitatii lor, acestia vor petrece clipe de poveste in compania Teatrului de Magie si se vor juca secondati de mascote intruchipand personaje din benzi desenate.

Pe langa recitaluri sustinute de copii talentati din sector si concerte de colinde, atmosfera de sarbatoare va fi intregita de sosirea mult asteptata a lui Mos Craciun, care, in afara de torturile aniversare, va imparti daruri tuturor celor prezenti, anunta Primaria sectorului 4.

Sursa: agerpres.ro

URMARESTE-NE PENTRU CELE MAI IMPORTANTE STIRI
Articolul precedentSavantii americani au descoperit un al doilea COD GENETIC din ADN!
Articolul următorSCANDAL MONDIAL provocat de aceasta declaratie: “Copii, IISUS si MOS CRACIUN au fost albi si asta e un fapt real!” VIDEO