10.5 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăEconomieCel mai mare parc cu apa geotermala din Romania isi deschide portile...

Cel mai mare parc cu apa geotermala din Romania isi deschide portile pe 1 iunie!

in:

Stiri pe acelasi subiect

AquaStar, cel mai mare parc cu apa geotermala din Romania isi deschide portile pe 1 iunie.

Lucrarile de constructie pentru proiectul AquaStar din Noroieni, judetul Satu Mare, au fost demarate in vara anului trecut, iar investitia de 48 de milioane de lei a provenit din fonduri europene nerambursabile de 25 de milioane de lei si dintr-un credit de la Eximbank.

AquaStar va fi deschis tot timpul anului si are o capacitate de 2.000 de persoane pe zi in sezonul estival si 500 de persoane pe zi in extra sezon. Suprafata totala a terenului pe care este dezvoltat complexul este de 12.500 mp.

1aqua

Complexul are cinci piscine exterioare, dar si piscine interioare, de la bazine de relaxare, hidromasaj, la cele cu apa termala. De asemenea, aici au fost amenajate sapte tipuri de saune, iar pasionatii de sport au la dispozitie o zona unde se poate practica tenis de masa, dar si aerobic.

AquaStar se va deschide pe 1 iunie si va functiona intre orele 9 dimineata si 20.00. Tarifele de intrare sunt: 30 de lei pentru un adult, 20 de lei pentru studenti si pensionari si 15 lei pentru copii cu varste intre trei si 14 ani. Copii de pina in trei ani au acces gratuit.

Compania Solarex a fost infiintata in anul 1993, cu principal domeniu de activitate hoteluri si alte facilitati de cazare. Potrivit site-ului Ministerului de Finante, anul trecut societatea a raportat o cifra de afaceri de aproximativ 2 milioane de lei si are 32 de angajati. Actionarii sunt Karoly Marton Nagy, Erzsebet Nagy si Noemi Baranyai, oameni de afaceri care mai detin si agentia de turism Soralex Tours si hotelul Astoria din Satu Mare.

Sursa: economica.net

Ultimele stiri