Acasă Stirea zilei Cel mai mare portal METEO din lume anunta TORNADE in Romania!

Cel mai mare portal METEO din lume anunta TORNADE in Romania!

99

Câteva zile de furtuni puternice însoțite de fulgere sunt așteptate în unele părți din Europa de Est și din Peninsula Balcanică, incklusiv în România, în această săptămână. Vor urma câteva zile de furtuni cu trăsnete și ploi din nordul Greciei spre Polonia, Belarus și vestul Ucrainei. Vremea cea mai rea este așteptată să fie în Serbia, în vestul României, Ungaria, estul Slovaciei și sud-vestul Ucrainei, miercuri și joi, potrivit accuweather.com citat de B1.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

Fiecare zi va aduce furtuni puternice cu inundații și vânturi distrugătoare. Există posibilitatea să apară inundații, având în vedere cantitățile mari de precipitații, așteptate să fie pe peste 25 mm/ oră.

Rafalele puternice de vânt pot duce la întreruperi ale alimentării cu energie electrică și deteriorări ale copacilor.

Cele mai puternice furtuni vor fi capabile să producă grindină și chiar tornade.

“Cea mai mare amenințare va fi după-amiază și seara”, a spus  meteorologul Tyles Roys. „Cel mai mare risc pentru tornade se va extinde din nord-estul Serbiei până regiunea de frontieră a Ungariei și României„, a adăugat Roys.

Articolul precedentConsilierul fostului premier Grindeanu si-a cumparat vila de lux in sudul Italiei din salariul de bugetar!
Articolul următorFOTO – VIDEO Asa arata bucata din Dunare peste care Tel Drum s-a facut proprietar si unde Liviu Dragnea merge la pescuit!