Acasă Auto Cel mai periculos drum! Nu exista marcaje pe sosea!

Cel mai periculos drum! Nu exista marcaje pe sosea!

13

Toți șoferii din România trebuie să știe care este cel mai periculos drum de pe meleagurile noastre. Aici, de aproape un an, nu există nicio dungă albă pe șosea, iar, în condiții de vizibilitate redusă, drumul este un coșmar.

Șoferii își riscă viața mai tot timpul, când trec prin Pasul Tihuța. Cei 20 de kilometri se parcurg anevoios. Sunt serpentine și traficul e aglomerat. În plus, noapte sau când plouă, parcurgerea acestui drum este foarte dificilă, fiindcă nu sunt marcaje, informează Libertatea.

Drumul național prin Pasul Tihuța a fost asfaltat în vara anului trecut, însă marcajele rutiere nu au fost nici acum refăcute, scrie sursa citată.

„În următoarele 15 zile va fi semnat contractul și în alte 15 zile ar trebui să avem marcaj pe tot drumul”, a afirmat Alin Șerbănescu, purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Articolul precedentMesajul Papei Francisc a uimit credinciosii din toata lumea: Mai bine NU va casatoriti!
Articolul următorUltimul avertisment al CNA pentru televiziunile din Romania: Cine mai prezinta acest subiect primeste AMENDA MAXIMA! Fara discutie!