Acasă Economie Cele mai scumpe case din centrul Bucurestiului!

Cele mai scumpe case din centrul Bucurestiului!

43

În momentul de față, proprietățile cu suprafaţa de peste 500 mp din centrul Bucureştiului au o valoare care depășește 1 milion euro și pot fi închiriate cu prețuri lunare cuprinse între 6.500 si 10.000 de euro.

O vilă cu 19 camere din Centrul Vechi al oraşului, folosită până în prezent ca spaţiu comercial şi birouri, se vinde cu un milion de euro sau poate fi închiriata cu 10.000 euro pe lună.

Cu puţin peste un milion de euro, mai exact 1.200.000 de euro, poţi cumpăra o alta vilă in zona Universitate sau o poţi închiria cu 6.500 de euro. Tot in zona Universitate o vilă cu 7 dormitoare si 7 bai, complet renovata, poate fi achiziţionată cu 980.000 de euro sau închiriată cu 7500 euro/lună. Spaţiul de 480 mp a păstrat arhitectura şi decoraţiunile originale.

Putin mai în nord, în zona Victoriei cei interesaţi de monumentele arhitecturale pot găsi o casa de 2.200.000 euro, renovată în stilul original. Camerele spaţioase amintesc de petrecerile interbelice şi încă păstrează o notă de eleganţă a epocii în care a fost construită.

Cele mai multe clădiri renovate din centrul Bucureştiului, cotate la preţuri cu mult peste un milion de euro, sunt păstrate de proprietari şi închiriate cu preţuri care variază între 3500 şi 10.000 de euro, în funcţie de suprafaţă.

Potrivit analizei, valoarea imobilelor din centrul Capitalei a crescut considerabil odată cu investițiile în renovarea acestora. În momentul de față, proprietățile cu suprafaţa de peste 500 mp au o valoare care depășește 1.000.000 de euro și pot fi închiriate cu prețuri lunare cuprinse între 6.500 si 10.000 de euro.

„Majoritatea proprietăţilor de lux din zona Unirea, Universitate şi Piaţa Victoriei fac parte din patrimoniul istoric al oraşului şi au fost renovate respectând identitatea istorică a acestora. Ele sunt văzute de cumpărători ca investiţii întrucât este de aşteptat ca valoarea lor să crească odată cu dezvoltarea zonei centrale a oraşului. Majoritatea clienților noştri sunt persoane juridice, firme care îşi doresc un sediu spaţios şi cu personalitate” spune Yaniv Dahan, CEO Palace Estate.

Sursa: realitatea.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos