Acasă Videoclipul zilei Celebrul actor Morgan Freeman ii multumeste public unei romance, dupa ce i-a...

Celebrul actor Morgan Freeman ii multumeste public unei romance, dupa ce i-a facut cunoscuta povestea!

8

Surpriză uriașă pentru o româncă, spectatoare la festivalul Untold: celebrul actor american Morgan Freeman i-a transformat un comentariu de pe pagina de Facebook a festivalului într-o mică poveste, scrie Digi24.ro.

Organizatorii Untold au fost impresionați de comentariul unei spectatoare a festivalului, așa că au apelat la celebrul actor pentru a-i face acesteia o surpriză.

Sunt o femeie în pragul pensionării şi mamă de DJ (student în acelaşi timp), dar n-am lipsit nicio noapte de la Untold din cele 12 de până acum. Anul trecut şi acesta mi-am adus şi tatăl de 86 de ani, care continuă să rămână uluit de ceea ce aţi organizat în Clujul lui drag. Mi-e tare somn după dimineţile în care mi-am târşâit cu greu paşii spre casă, aşadar nu pot scrie multe în afară de: MULȚUMESC din tot sufletul familiei mele”, a scris Carmen Stănescu pe Facebook. Comentariul a fost citit de Morgan Freeman în stilul său caracteristic, actorul încheind prin a-i mulțumi femeii.

UNTOLD…m-ați lăsat fără grai, atât pe mine cât și familia mea! Infinite mulțumiri și, mai ales, sincere felicitări pentru marketing! Dacă mai era, cumva, nevoie s-o dovediți, sunteți formidabili în tot ceea ce întreprindeți! Succes în continuare și să nu vă opriți din ascensiune!”, a reacționat Carmen Stănescu pe Facebook.

Sursa: Digi24.ro
ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos