Acasă Comentariul zilei ”Cetățenii sunt niște maneliști preocupați de bere” – Mircea Badea spune că...

”Cetățenii sunt niște maneliști preocupați de bere” – Mircea Badea spune că românii sunt de vină pentru tragediile din ultima vreme, nu politicienii

Realizatorul TV Mircea Badea spune cătățenii României se fac vinovați de șirul de tragedii care zbuguie țara noastră, din cauza indolenței de care dau dovadă. Comentând tragedia de la Crevedia, Badea spune că românii nu sunt cetățeni, ci mai degrabă niște maneliști preocupați de bere.

„România nu-i o țară, e o chestie sau ceva de genul. Problema principală a acestei țări, lăsând la o parte orice alte tehnicalități, este consistența strict manelistă a locuitorilor ei. Cetățenii României nu sunt niște cetățeni, ci doar maneliști preocupați de manele și de bere.

Toate aceste nenorociri sunt urmări ale faptului că în România nu luăm nimic în serios. Ne învolburăm, ne văităm, ne văicărim … vine o nouă învolburare. De fiecare dată urmează un heirup…Acu spunem: Să vezi cum autoritățile se vor năpusti, vor face controale la toate GPL-urile etc.

De la Colectiv, tot aud textul ăsta, pe care nu-l contest. Că România trebuie să aibă foarte multe paturi de mari arși. Pare la fel ca la aia cu consumul de droguri, că ne propunem să combatem doar consumul, nu și traficul. Așa și aici! Zice să avem cât mai multe paturi de mari arși, dar nu ne gândim și cum să nu avem mari arși. Asta ar fi o idee!”, a declarat Mirea Badea la Antena 3.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentTurist român la Marea Neagră, scandal cu salvamarii: ”Marea nu este proprietatea lor. Nu-mi pot interzice ei să intru în mare”
Articolul următor60 de lei pachetul de tigari in Europa de Vest. In cat timp va ajunge la acest pret si in Romania?