Acasă Monden Cine este iubita lui Liviu Dragnea, cu 30 de ani mai tanara...

Cine este iubita lui Liviu Dragnea, cu 30 de ani mai tanara ca el?!

26

O investigatie realizata de Rise Project arata ca Liviu Dragnea si-a dus iubita, Irina Tanase, de cel putin cinci ori in Brazilia, la Fortaleza. 

Irina Tanase a ajuns prima data in Brazilia in urma cu patru ani, cand avea doar 21 de ani, fiind adusa de fostul coleg din facultate al lui Dragnea, Mugurel Gheorghias. Pana sa il cunoasca pe Dragnea, Tanase a lucrat pentru o firma de-a lui Sebastian Ghita.

„De pilda, pe 13 decembrie 2013, Mugurel Gheorghias a intrat in Brazilia alaturi de secretara lui Dragnea, Irina Alexandra Tanase. Liviu Dragnea a ajuns si el la o zi dupa cei doi. Irina Tanase devenise secretara politicianului cu doua luni si jumatate mai inainte, pe 1 octombrie 2013. Dragnea era la acea data ministru la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP) si vicepremier in guvernul Ponta. Conform declaratiilor de avere depuse la MDRAP, Irina Tanase a lucrat din 2012 pana in 2013 la firma Asesoft International SA, companie controlata de fugarul Sebastian Ghita, pe atunci parlamentar PSD.

Dupa ce presa de scandal a scris in 2016 ca aceasta este amanta lui Liviu Dragnea, contul de Facebook al Irinei Tanase a disparut. A lasat totusi cateva urme in mediul virtual, intre care un cont de Pintrest care arata ca e preocupata de idei de nunta, dragoste, gatit, mobilat, exercitii fizice, regine si Donald Trump. Ea mai are si un cont de youtube unde a facut doua playlist-uri: unul pentru Pastele din 2016 si altul pentru revelionul 2015-2016, pe care l-a petrecut in Brazilia alaturi de presedintele PSD.

Cuplul Irina Tanase-Dragnea a descins impreuna la Fortaleza de cinci ori. Intr-un caz, au facut jonctiunea la plecare si cu Mugurel Gheorghias. Cei trei au parasit impreuna Brazilia pe 8 ianuarie 2015, dupa ce ce au facut revelionul acolo. Anterior, Irina Tanase si Dragnea sosisera impreuna in Fortaleza pe 24 decembrie 2014 in timp ce Gheorghias a venit dupa Craciun, pe 27 decembrie. In total, Irina Tanase a vizitat Fortaleza de sase ori intre 2013 si 2016, fiind de cinci ori in compania lui Dragnea si o data in cea a lui Gheorghias”, scriu jurnalistii de la Rise Project.

Prima data cand Dragnea s-a afisat in public cu tanara sa iubita la scurt timp dupa ce PSD a castigat alegerile. Fotografia a fost facuta in curtea sediului PSD.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos