facebook
Uncategorized

Cine lipsea din Expendables 3?

the_expendables_3_jackie_chanDistributia celui de-al treilea Expendebles, regizat de Sylvesanter Stallone, era in mare parte stiuta. Se stia ca vor juca toti greii, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jean-Claude Van Damme, Jason Statham, Dolph Lundgren si Chuck Norris, printre altii. Totusi, un nume sa incapatana sa lipseasca.

Pe langa anuntata aparitie a lui Nicolas Cage, Huffington Post scrie ca in noul film al francizei va aparea si Jackie Chan.

„Sly m-a invitat in Expendables 2, insa eram prea ocupat cu filmarile pentru CZ12 si nu puteam sa-mi iau un asemenea angajament. Insa invitatia a fost reinnoita pentru cel de-al treilea film si am fost de acord cu conditia sa nu am un rol minor, cu doar cateva scene, a declarat Chan.

Declaratia a fost facuta de Chan la o conferinta de presa la Kuala Lumpur, odata cu lansarea celui mai nou film in care joaca Chan, Chineze Zodiac (CZ12).
Un reprezentand al lui Chan a declarat insa ca nimic nu a fost stabilit pan ala aceatsa ora.

Luna trecuta, presa straina scria ca Jackie Chan s-ar retrage din filmele de actiune. „Nu mai sunt tanar, sincer”, a declarat el pentru Reuters, mentionand pericolele pe care le presupun filmele de actiune.

Primele doua Expendebles au fost profitabile pentru Lionsgate, asa explicandu-se cea de-a treia parte.

Share Page

Close