Acasă Monden Cine sunt „amaratii” care au venit sa il sustina pe „nevinovatul” Liviu...

Cine sunt „amaratii” care au venit sa il sustina pe „nevinovatul” Liviu Dragnea in fata DNA?

Mare mister mare in media dupa ce niste tineri bine imbracati si sobri s-au prezentat luni seara, in fata DNA pentru a-l sustine si apara pe Liviu Dragnea. Cine sa fie oare. Publicatia online aktual24.ro scrie ca unul ar fi Costin Rusu, fiul fostului primar din Tartasesti si bun prieten cu fiul Rovanei Plumb, Razvan Plumb.

Imbracat in negru si cu o atitudine fioroasa, Costin Rusu a incercat sa-i intimideze pe protestatari. Costin Rusu este un personaj foarte cunoscut in presa tabloida, care a scris deseori despre extravagantele sale. Tatal sau a fost considerat cel mai nogat primar din Romania. Iata ce scria Cancan in urma cu un an despre Costin Rusu, intr-un articol intitulat „Asta inseamna sa fii putred de bogat! Bozo si Printisorul de la Tartasesti au mers la Brasserie cu 377.000 E la ei!!!”.

„Unul este fiul Rovanei Plumb, altul baiatul primarului din Tartasesti, iar cei doi au o pasiune comuna: masinile de lux de peste 100.000 de E cu care merg prin oras, cluburile de noapte, restaurantele de top si fetele frumoase.

Asa s-a intamplat si vineri seara, atunci cand Razvan Bozo Plumb si Costin Rusu, cunoscut ca Printisorul din Tartasesti, au descins la Brasserie, un local din zona Herastrau. Au venit la volanul bolizilor de lux, asa cum le sta bine unor baieti putrezi de bogati.

Printisorul conducea un BMW X6M care costa 110.000 de euro, pret de catalog, iar fiul Rovanei Plumb un Mercedes S Coupe 65 AMG in valoare de 250.000 de euro. Cand si-au parcat bolizii, cei doi au atras toate privirile din zona.

Asta inseamna sa fii sacaitor de bogat! Facand un calcul asadar al celor doua masini si al ceasului, fara sa adaugam altele si cashul din buzunare, baietii au fost la Brasserie cu 377.000E la ei”, scria Cancan.

sursa: aktual24.ro

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentAlergiile bebelusilor ar putea fi influentate de alimentatia mamelor!
Articolul următorStudiu revolutionar: „Utilizatorii nedependenti de marijuana prezinta probabilitati mai mici de insuficienta cardiaca!”