30.3 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăACTUALITATECiolacu nu e de capul lui! Nicolae Ciucă: Reducerea deficitului bugetar trebuie...

Ciolacu nu e de capul lui! Nicolae Ciucă: Reducerea deficitului bugetar trebuie să înceapă cu tăierea unor cheltuieli ale statului

in:

Stiri pe acelasi subiect

Liberalul Iulian Dumitrescu are interdicţie de exercitare a funcţiei după ancheta DNA

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, are interdicţie...

Ciolacu și Ciucă la cuțite! Negociază din nou calendarul alegerilor

Ciolacu și Ciucă au ajuns la aceeași masă după...

Primarul liberal Catalin Chereches a fost arestat in Germania.

Primarul liberal din Baia Mare, Catalin Chereches, a fost...

Nicolae Ciucă, președintele PNL a declarat că în contextul reducerii deficitului bugetar a solicitat în cadrul ședinței miniștrilor și secretarilor de stat liberali, o analiză rapidă, pentru a identifica măsuri concrete privind reducerea cheltuielilor bugetare ale instituțiilor publice.

Pentru a ne încadra în ținta de deficit bugetar, statul trebuie să ofere propriul său exemplu, înainte de a veni cu măsuri pentru cetățeni și mediul de afaceri. Voi propune, în cadrul coaliției, ca o astfel de acțiune de chizbuire a cheltuielilor statului să se facă la nivelul tuturor ministerelor și instituțiilor aflate în subordinea sau în coordonarea acestora.

Banii alocați cheltuielilor în instituțiile statului vin de la cetățeni și de la companii. E nevoie, deci, de mai mult respect pentru contribuabili, precum și de un management substanțial îmbunătățit. PNL va depune, în următoarea perioadă, toate eforturile pentru îndeplinirea urgentă a acestor obiective.” a precizat președintele PNL.

Ultimele stiri