Acasă ACTUALITATE Ciolacu sare in apararea lui Dragnea: PSD trage sforile ca Justitia si-i...

Ciolacu sare in apararea lui Dragnea: PSD trage sforile ca Justitia si-i anuleze ultimul dosar de coruptie! ”Nu stiu cat de bine ne face ca si tara”

111

Marcel Ciolacu a afirmat ca nu intelege de ce fostul lider al PSD Liviu Dragnea nu a avut contract de consultanta intre partid si lobby-istul care a intermediat vizita acestuia in SUA in 2017, care face obiectul unui dosar penal realizat de procurorii DNA.

Marcel Ciolacu a declarat duminica la Antena 3, nu stie daca acest scandal cu Liviu Dragnea ne face bine ca tara.

„Ce nu am inteles in speta respectiva de ce domnul Liviu Dragnea nu a avut un contract de consultanta intre partid si lobvy-istul din SUA. Haideti sa fim corecti. Nimeni nu ajunge la Donald Trump la masa si la un presedinte al SUA daca nu are un circuit cu lobby-istii respectivi decat sa fii Regina Angliei. Presupun ca nu are nevoie de lobby-isti. De ce nu a existat acest act? Transparent si cu toate lucrurile inchise. Ce va urma? Mi se pare ca depasim granitele tarii, transformam si pe Liviu Dragnea si pe martori intr-un balci specific Romaniei si nu stiu cat de bine ne face ca si tara”, a explicat Ciolacu, citat de news.ro.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost trimis in judecata de DNA in dosarul finantarii si organizarii vizitei sale in SUA, in 2017, fiind acuzat de trafic de influenta si de folosire a influentei sau autoritatii in scopul obtinerii de foloase necuvenite.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea si-ar fi traficat influenta pe langa premierul Sorin Grindeanu si reprezentanti ai MAPN si MAI astfel incat compania Circinius Defence LLC sa obtina contracte cu Armata Romaniei pentru „sistemul C4I cu capabilitati de integrare ISTAR” si pentru un Centru de Analiza a Informatiilor din Surse Deschise (Open-Source intelligence – OSINT) pentru MAPN si MAI.

Compania Circinius Defence LLC este controlata, prin fondul de investitii Broidy Capital Management, de Elliott Broidy, unul dintre fundraiserii si vicepresedintii Comitetului de inaugurare al presedintelui SUA, Donald Trump.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentLudovic Orban vrea să candideze la președinție: ”O dată ce candidez la preşedinţia PNL nu scot din calcul şi această perspectivă”
Articolul următorDe ce scad cazurile zilnice de Covid in tara noastra? Valeriu Gheorghita: ”Imunitatea de grup în România este începând de la 30% până la 45%”