Acasă ACTUALITATE Ciolacu si PSD incurajeaza romanii sa NU respecte masurile de preventie pentru...

Ciolacu si PSD incurajeaza romanii sa NU respecte masurile de preventie pentru coronavirus!

549

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marti seara, la TVR1 dupa anuntul CNSU privind noile masuri de restrictii ca „guvernul a pierdut situatia de sub control”.

„Guvernul a pierdut situatia de sub control! Pana la ora 23.00 exista Covid, dupa ora 23.00 se inmoaie, se imbata romanii la terase si nu mai respecta regulile? Nu inteleg cum.

Esti un guvern lipsit de credibilitate, care ai chefuit in biroul premierului, cum sa te mai creada romanii?

Oamenii trebuie sa se conformeze voluntar la aceste masuri ale guvernului. Cat timp guevrnul nu este credibil, romanii nu se vor conforma la nimic”, a declarat Ciolacu in emisiunea lui Ionut Cristache de la TVR.

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta (CNSU) a aprobat marti Hotararea 37, prin care propune ca programul teraselor si al salilor de jocuri de noroc sa fie interzis in intervalul orar 23,00 – 06,00.

Astfel, prin Hotararea 37, se propune: „Interzicerea comercializarii si consumului produselor alimentare si bauturilor alcoolice si nealcoolice in spatiile special destinate, dispuse in exteriorul cladirilor unde se desfasoara activitati de preparare, comercializare si consum al produselor alimentare si bauturilor alcoolice si nealcoolice, in intervalul orar 23,00 – 06,00”.

Totodata, in afara intervalului mentionat, operatorii economici care desfasoara aceste activitati, „au obligatia sa ia masuri pentru limitarea numarului de clienti la numarul locurilor pe scaune, precum si a oricaror activitati care presupun interactiunea fizica intre clienti, inclusiv dansul”.

Prin aceeasi hotarare se propune si interzicerea desfasurarii activitatii cu publicul pentru operatorii economici din domeniul jocurilor de noroc in intervalul orar 23,00 – 06,00.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos