Acasă Infotrafic Circulatia pe DN 73 intre localitatile Campulung – Fundata a fost redeschisa...

Circulatia pe DN 73 intre localitatile Campulung – Fundata a fost redeschisa vehiculelor cu masa sub 7,5 tone

23

Circulatia rutiera pe DN 73 a fost deschisa intre localitatile Campulung – Fundata, km 57+000 – km 92+000, pentru vehicule cu masa totala maxima autorizata mai mica de 7,5 tone incepand din 26 ianuarie 2014, ora 09:30.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA recomanda participantilor la trafic sa evite zonele afectate de zapada si viscol. Daca totusi nu se poate evita deplasarea in aceste zone, recomandam ca participantii la trafic sa nu plece la drum fara a avea autovehiculele echipate corespunzator pentru conditiile de iarna (anvelope de iarna, lanturi antiderapante, combustibil, paturi, saculet cu material antiderapant, alimente, apa, etc.).

De asemenea, rugam participantii la trafic sa se informeze inainte de plecarea la drum asupra starii retelei de drumuri nationale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarna, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360 sau de pe pagina de web a Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA (www.cnadnr.ro/ Situatia Drumurilor Nationale).

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCirculatia pe drumul national DN 23 Focsani – limita jdetului Braila – a fost inchisa
Articolul următorRestrictie de circulatie pe DN 71, localitatea Glod – Cota 1000