Acasă Infotrafic Circulatia rutiera pe DN 5 a fost deschisa

Circulatia rutiera pe DN 5 a fost deschisa

21

Circulatia rutiera pe DN 5, km 19+700 – km 59+000, pentru vehicule cu masa totala maxima autorizata mai mica de 7,5 tone a fost deschisa din 26 ianuarie 2014 incepand cu ora 10.45.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA recomanda participantilor la trafic sa evite zonele afectate de zapada si viscol. Daca totusi nu se poate evita deplasarea in aceste zone, recomandam ca participantii la trafic sa nu plece la drum fara a avea autovehiculele echipate corespunzator pentru conditiile de iarna (anvelope de iarna, lanturi antiderapante, combustibil, paturi, saculet cu material antiderapant, alimente, apa, etc.).

De asemenea, rugam participantii la trafic sa se informeze inainte de plecarea la drum asupra starii retelei de drumuri nationale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarna, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360 sau de pe pagina de web a Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA (www.cnadnr.ro/ Situatia Drumurilor Nationale).

 

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos