Acasă Sanatate Cîțu: „Campania de vaccinare ne scoate din pandemie și ne aduce la...

Cîțu: „Campania de vaccinare ne scoate din pandemie și ne aduce la normalitate. Noi punem la dispoziție resursele, dar depinde de noi toți”

35

Premierul Florin Cîțu a participat, marți, la o videoconferință cu prefecții, cărora le-a spus că ar vrea să vadă în fiecare weekend cât mai multe evenimente legate de vaccinare, pentru că o campanie de vaccinare de succes este singura soluție să revenim la normalitate.

„Campania de vaccinare ne scoate din pandemie și ne aduce la normalitate. Cred că este important să lucrați împreună cu primarii, cu DSP-urile. Aș vrea să văd în fiecare weekend cât mai multe evenimente legate de vaccinare. Trebuie să accelerăm această campanie. Avem dozele necesare. (…) Trebuie să punem toate resursele pentru a avea o campanie de vaccinare de succes. Nu e un moft, e singura soluție să revenim la normalitate. Contrar opiniilor pesimiste, eu sunt optimist. Știu că românii vor să se întoarcă la o viață normală, să meargă în concediu, la concerte, teatru, fără mască. Noi punem la dispoziție resursele, dar depinde de noi toți”, a spus premierul.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentBOR a anuntat cum va aduce anul acesta Lumina Sfanta de la Ierusalim in Romania
Articolul următorDe 4 ani Timflow știe exact de unde vine lemnul