Clientii Orange beneficiaza de acoperire 4G oriunde in Bucuresti!

30

Clientii Orange beneficiaza de internet la viteze 4G oriunde in Bucuresti, devenid primul operator care ofera acest serviciu in Capitala, potrivit agerpres.ro.

In prezent, Orange are acoperire 4G in Bucuresti si zona metropolitana din nordul orasului, precum si in statiunile montane de pe Valea Prahovei, unde ofera servicii de internet la viteze de pana la 75 Mbps pentru download si 37,5 Mbps pentru upload.

Incepand din aceasta toamna, toti clientii Orange, abonati sau utilizatori de cartele Orange PrePay, au acces la serviciile de internet la viteze 4G, atat prin planuri tarifare compatibile, cat si prin optiuni dedicate. Astfel, clientii Orange PrePay sunt primii utilizatori de cartele preplatite din Romania care pot naviga pe internet la viteze 4G.

Tehnologia 4G aduce o si mai buna experienta la utilizarea serviciilor de divertisment pe care Orange Romania le are in portofoliu, precum serviciul Deezer, prin intermediul caruia clientii pot asculta peste 25 de milioane de melodii, si Orange TV Go, ce ofera acces la canale de televiziune, filme si videoclipuri pe PC, smartphone si tableta, oriunde si oricand.

„Prin extinderea acoperirii 4G, ne dorim sa le oferim clientilor nostri din Bucuresti si celor care viziteaza capitala o experienta de utilizare cat mai placuta intr-un oras cu adevarat digital. Aceasta presupune acces oricand la servicii de internet mobil de calitate, la aplicatii disponibile pe telefon si tableta, precum si la asistenta specializata in toate punctele de contact. In perioada urmatoare vom continua investitiile pentru a extinde acoperirea 4G, pastrand atentia la calitatea serviciilor pe care le oferim’, a declarat Jean-François Fallacher, Chief Executive Officer la Orange Romania.