Coaching-ul se muta la Spa

Portalul despreSpa.ro lanseaza, impreuna cu George Bragadireanu, coach la InsideBloom, primul program de Coaching la Spa din Romania.

Comunicat.Coaching.la.SpaProgramul este creat atat pentru companii, cat si pentru persoanele care isi doresc sa descopere si sa isi dezvolte potentialul unic de implinire profesionala si personala.„Singura conditie pentru ca intalnirile de coaching sa ii fie de cel mai mare ajutor unei persoane este ca aceasta sa vrea acest lucru: sa isi doreasca realmente sa isi indeplineasca dorintele si sa isi realizeze obiectivele”, spune George Bragadireanu.

„Energia acestui vreau sa obtin acest lucru… este cea mai mare din partea clientului atunci cand se poate gandi realmente, concentrat asupra dorintei si obiectivului sau, cand poate simti cum ar fi sa obtina ceea ce vrea si cand poate prefigura deja actiunile prin care va obtine acel lucru”, explica initiatorul programului Coaching la Spa.

Te poti gandi realmente concentrat asupra dorintelor tale intre doua sedinte si trei intalniri cu clientii? Poti face acest lucru la inceputul programului, cand gandurile sunt mai degraba indreptate asupra agendei zilnice? Sau poate la sfarsitul programului de lucru, cand esti obosit iar gandurile se indreapta mai ales catre recuperarea timpului liber, cat a mai ramas? Aceasta indreptare a atentiei asupra sinelui cu toate dorintele si obiectivele lui (profesionale sau personale) se petrece mult mai des in perioade de acalmie, de repaos, de liniste exterioara – si implicit interioara. De aici s-a si nascut ideaa de Coaching la Spa. Un astfel de cadrul relaxat iti ofera mai multe sanse de introspectie, de indreptare a atentiei asupra sinelui tau interior doritor de mai mult, mai bine si mai frumos.Schimbarile personale dorite se intampla atunci cand corpul (simturile, actiunile), sufletul (emotiile, intuitia) si mintea (gandurile, dorintele, obiectivele) sunt aliniate si implicate impreuna in aceasta schimbare.

Orice schimbare personala inseamna schimbari semnificative simultane in:

– felul cum gandesti;

– felul in care te comporti;

– felul in care te raportezi emotional la noile circumstante.

 

Nu ajungi sa faci altfel lucrurile (comportament, actiuni, ceea ce face corpul) fara ca gandurile ce determina aceste actiuni diferite sa fie altele (mintea) si fara ca emotiile implicate sa fie altele (sufletul, emotiile).

„Felul in care am invatat sa fac coaching este exact astfel; sa provoc clientul sa se implice cu toata fiinta in obtinerea rezultatelor, indeplinirea obiectivelor, realizarea dorintelor pe care le vrea. Iar cadrul de spa este un mediu excelent pentru acest tip de a face si a primi coaching”, arata George Bragadireanu.