Acasă Economie Compania aeriana Wizz Air inaugureaza prima cursa Sibiu — Londra!

Compania aeriana Wizz Air inaugureaza prima cursa Sibiu — Londra!

23

Compania aeriana Wizz Air inaugureaza prima cursa Sibiu – Londra, oficialitatile locale sperand sa fie inceputul unui mare succes.

Zborul Sibiu — Londra (Luton) va fi efectuat cu aeronave Airbus A320, cu 180 de locuri, durata calatoriei este de 2 ore si 10 minute, cu plecare din Sibiu la ora 22,20 in perioada de vara.

“In primul an de mandat, mi-am asumat patru curse noi la Sibiu. Wizz Air Sibiu — Londra (Anglia) este prima. Suntem in faza finala de analiza a dosarului pentru o noua cursa Wizz Air de la Sibiu la Dortmund (Germania). Luna aceasta se termina sigur discutiile. Ei au propus sa inceapa din noiembrie. Cand te uiti la Wizz Air, te uiti la niste povesti de succes, care au ridicat niste aeroporturi din Romania”, a declarat sambata Marius Girdea, noul director al Aeroportului International din Sibiu.

Compania aeriana low-cost Wizz Air a transportat, in anul fiscal 2014, un numar de 13,9 milioane de pasageri, pana in anul 2013 totalul pasagerilor care au calatorit cu aceasta companie fiind de 69 milioane, conform datelor facute publice in luna mai de companie. Wizz Air opereaza o flota de 50 aeronave Airbus A320 de la 16 baze, pe 300 de rute care asigura legatura intre 96 de destinatii din 35 de tari. Compania a inregistrat, in Romania, in 2013, o crestere cu 15% a numarului de pasageri, la 3,2 milioane, de la 2,7 milioane anul trecut, potrivit vicepresedintelui executiv al companiei, John Stephenson.

Citeste pe esibian.ro!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos