Acasă Stirea zilei Concert Paul Gilbert

Concert Paul Gilbert

PaulG-460-100-460-70Celebrul chitarist Paul Gilbert va reveni la Bucuresti intr-un spectacol care se va desfasura pe 31 martie, la Hard Rock Cafe din Bucuresti.

Paul Gilbert si-a descoperit pasiunea inca de la varsta de 5 ani, cand parintii lui i-au daruit o chitara si un amplificator de jucarie. La 15 ani canta deja intr-o formatie, iar mai tarziu s-a facut cunoscut publicului larg prin intermediul trupei Racer X.

In 1988, pune bazele celebrei formatii Mr. Big, alaturi de Billy Sheehan, Pat Torpey si Eric Martin. Activitatea muzicala a lui Paul Gilbert a numarat colaborari cu artisti precum Mike Portnoy, Neal Morse sau Gary Cherone, dar si o fructuoasa cariera solo ce cuprinde 12 albume de studio.

In 2013, Paul Gilbert isi promoveaza ultimul sau album, „Vibrato”, lansat in 2012, pe care Mike Portnoy l-a inclus in topul celor mai bune albume aparute anul trecut. La realizarea materialului si-au adus contributia nume precum Thomas Lang, Kelly Lemieux si Emi Gilbert. „Vibrato” este un mix eclectic de rock, jazz, blues si prog-rock.

Biletele sunt disponibile la preturile de 140 (cu loc la masa) si 80 de lei (in picioare), prin reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone si Domo, librariile Humanitas si Carturesti, la Hard Rock Cafe si online, pe www.eventim.ro.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentMihaela Radulescu si Andreea Marin, vecine la Monaco?
Articolul următorNew Kids on The Block s-au reunit