Acasă Stirea zilei Copii de politicieni si afaceristi din Constanta s-au drogat cu Vlad Pascu...

Copii de politicieni si afaceristi din Constanta s-au drogat cu Vlad Pascu in seara accidentului

Tragicul accident din statiunea 2 Mai in care doi tineri si-au pierdut viata in urma unui accident auto face inca valuri. Informatiile din jurul dosarului ies la suprafata inca si arata ca in cercul de prieteni al lui Vlad Pascu , autorul accidentului, se aflau mai multi tineri drogati, copiii unor persoane cu pozitie sociala si politica in judetul Constanta.

Cosmin Andreica, presedintele Sindicatului EUROPOL, a declarat ala Digi24, in cadrul emisiunii „In fata ta” ca are informatii ca la petrecerea cu droguri au participat si copiii unor persoane publice si sefi de institutii din judetul Constanta.

Cosmin Andreica, presedinte Sindicatul EUROPOL: Daca vorbim de legaturi cu unele personaje, este interesant cum s-a trecut foarte repede peste momentul de dupa eliberarea din container, dupa acea ora si jumatate, respectiv momentul in care a participat la acea petrecere. La acea petrecere inteleg ca, la fel, in primul rand din declaratiile dlui Gluga, fostul inspector sef, se consumasera droguri. Vorbea despre noua persoane care au fost conduse la sediul politiei. N-a mai intrebat nimeni de acele persoane, cine sunt…

Florin Negrutiu, jurnalist Digi24: Si v-ati interesat dvs, inteleg.
Cosmin Andreica, presedinte Sindicatul EUROPOL: Din datele pe care le-am primit de la oamenii din Vama Veche, intelegem ca participantii erau tineri din judetul Constanta. Deci erau copiii unor persoane cu pozitii sociale si politice in judetul Constanta.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentEfectele razboiului: masinile rusesti interzise in tarile europene
Articolul următorNATO, semne rele de pe frontul de Est: „sa ne pregatim pentru un razboi lung!”