Acasă ACTUALITATE Copilul tau are Ipad? Steve Jobs NU-SI LASA niciodata copii sa-l foloseasca!...

Copilul tau are Ipad? Steve Jobs NU-SI LASA niciodata copii sa-l foloseasca! Vezi de ce!

33

Potrivit lui Jobs, desprinderea copiilor de tehnologie a devenit un adevarat trend printre randurile directorilor din IT.

„Nu au folosit niciodata astfel de gadgeturi. La noi acasa avem grija sa limitam expunerea copiilor la tehnologie. In special in Silicon Valley, desprinderea copiilor de tehnologie a devenit un adevarat trend printre randurile directorilor si inginerilor IT care isi protejeaza odraslele de efectele tehnologiei. Mai mult, isi trimit copiii la scoli non-tech, asa cum este Scoala Waldorf din Los Altos, care elimina complet folosirea computerelor in procesul de educatie, concentrandu-se exclusiv pe metodele clasice de predare si invatare”, a explicat Jobs, conform evz.ro.


 

Citeste si:

Apple a lansat noile iPhone 6S si 6S Plus! Vezi cat costa si cand ajung in Romania!

Inventia pentru care Samsung si Apple se LUPTA, husa care incarca telefonul mobil, apartine unui ROMAN!


Chris Anderson, dierctorul executiv al al companiei 3D Robotics explica motivele pentru care cei care lucreaza in astfel de industrii isi tin copiii la adapost de cele mai noi inventii.

“Actionam asa pentru ca am asistat la pericolele tehnologiei din prima linie. Am constatat efectele negative pe pielea mea, asa ca nu vreau ca si copiii mei sa fie afectati”, a declarat Anderson.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos