Coronavirusul a bagat spaima in comunitatea de romi de Sibiu. Familia regala numara mortii

Dupa ce a inregistrat deja primele decese, comunitatea de romi din zona Sibiului este ingrozita sa mai iasa din casa. Nici n-au nevoie de paza Politiei.

O femeie de 65 de ani, din Sibiu a murit din cauza coronavirusului. Regele romilor din România, Dorin Cioabă, a declarat, pentru MEDIAFAX, că femeia din Sibiu este soția fratelui lui Ion Cioabă, primul rege al țiganilor.

Grupul de Comunicare Strategică a transmis că o femeie de 65 de ani, din județul Sibiu, internată din 27 martie la Terapie Intensivă, a murit luni după-masă. Aceasta suferea de boală cardiovasculară.

Regele romilor din România, Dorin Cioabă, a declarat, că femeia este soția fratelui primului rege al țiganilor, Ion Cioabă. Și soțul său a murit în noaptea de duminică spre luni, acesta fiind internat de joi, pentru intervenție chirurgicală, la Sibiu. În cazul său, nu a ajuns rezultatul testului.

„Ei au fost în Turcia și s-au întors la începutul lunii martie. De atunci se simt tot rău. Gogu Mihuțescu, fratele bunicului meu, Ion Cioabă, a murit azi noapte (duminică noaptea – n.r.). Este soțul femeii care a murit azi la ATI. La el nu a venit încă rezultatul testului. Gogu Mihuțescu a fost internat pentru că suferea de diabet, îi fuseseră afectați rinichii și avea nevoie de intervenție pentru dializă. Acum sunt morți amândoi. Și în Turcia au fost tot pentru a rezolva probleme medicale”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Dorin Cioabă, regele romilor din România.

38 de romi din Sibiu sunt acum in carantina, sub paza Politiei, anunta presa locala.