9.8 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăStirea zileiSibiuCoronavirusul a bagat spaima in comunitatea de romi de Sibiu. Familia regala...

Coronavirusul a bagat spaima in comunitatea de romi de Sibiu. Familia regala numara mortii

in:

Stiri pe acelasi subiect

Trei pakistanezi, principalii suspecti pentru moartea afaceristului sibian Adrian Kreiner

Trei pakistanezi, principalii suspecti pentru moartea afaceristului sibian Adrian...

Asasinatele la comanda iau amploare in Romania! Anchetele bat pasul pe loc!

Asasinatele la comanda iau amploare in Romania daca ne...

Dupa ce a inregistrat deja primele decese, comunitatea de romi din zona Sibiului este ingrozita sa mai iasa din casa. Nici n-au nevoie de paza Politiei.

O femeie de 65 de ani, din Sibiu a murit din cauza coronavirusului. Regele romilor din România, Dorin Cioabă, a declarat, pentru MEDIAFAX, că femeia din Sibiu este soția fratelui lui Ion Cioabă, primul rege al țiganilor.

Grupul de Comunicare Strategică a transmis că o femeie de 65 de ani, din județul Sibiu, internată din 27 martie la Terapie Intensivă, a murit luni după-masă. Aceasta suferea de boală cardiovasculară.

Regele romilor din România, Dorin Cioabă, a declarat, că femeia este soția fratelui primului rege al țiganilor, Ion Cioabă. Și soțul său a murit în noaptea de duminică spre luni, acesta fiind internat de joi, pentru intervenție chirurgicală, la Sibiu. În cazul său, nu a ajuns rezultatul testului.

„Ei au fost în Turcia și s-au întors la începutul lunii martie. De atunci se simt tot rău. Gogu Mihuțescu, fratele bunicului meu, Ion Cioabă, a murit azi noapte (duminică noaptea – n.r.). Este soțul femeii care a murit azi la ATI. La el nu a venit încă rezultatul testului. Gogu Mihuțescu a fost internat pentru că suferea de diabet, îi fuseseră afectați rinichii și avea nevoie de intervenție pentru dializă. Acum sunt morți amândoi. Și în Turcia au fost tot pentru a rezolva probleme medicale”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Dorin Cioabă, regele romilor din România.

38 de romi din Sibiu sunt acum in carantina, sub paza Politiei, anunta presa locala.

Ultimele stiri