Acasă Comentariul zilei CTP despre Dăncilă: ”De ce n-a angajat-o Isărescu la el la cramă?!”

CTP despre Dăncilă: ”De ce n-a angajat-o Isărescu la el la cramă?!”

„Dacă eşti suficient de multă vreme o incompetentă şi impostoare, te vei transforma automat într-o valoare – iată o axiomă din gândirea BNR”, comentează gazetarul Cristian Tudor Popescu numirea Vioricău Dăncilă pe post de consilier de strategie al BNR.

„Dacă mandibulezi avec un barosan european la o masă, când te ridici eşti înconjurată de o aură care-ţi deschide toate uşile, mai ceva ca un şperaclu”, a spus gazetarul într-un editorial pentru Republica, referindu-se la declaraţia lui Adrian Vasilescu, consilierul lui Mugur Isărescu, care a spus că Viorica Dăncilă „cunoaşte oameni ecologişti, din zona verde, oameni cu care a stat la masă, cu care a băut cafea”.

Gazetarul aminteşte de vizitele la coafor ale fostului premier în timp ce se discuta bugetul stat şi ironizează şi ironizează pe seama declaraţiei BNR.

„Avva BNR ne mai spune că persoana căreia i se oferea cu generozitate, de către Dragnea şi Tăriceanu, posibilitatea să meargă la coafor când se discuta bugetul de stat şi ea era prim-ministru, „a schimbat vorbe” cu oameni ecologişti, din zona verde. Verde – nu ştiam că România se zbate să intre în zona dolarului, credeam că e vorba de euro. Iar vorbele pe care le-a schimbat în limbi cu verzii, şi cu oameni de alte culori, e-adevărat, deşi numai două, au o bogăţie de sensuri care le face imposibil de descifrat chiar şi de superspărgătorii de coduri CIA şi Mossad: „Yes, yes, he, he…”, afirmă CTP.

Totodată se întreabă de ce guvernatorului Băncii Naţionale nu o angajează la crama sa, în cazul în care „are o datorie” faţă de fostul premier.

„Înţeleg că dl Mugur Isărescu are o datorie la dna Dăncilă de pe când cuplul Dragnea-Vâlcov Cavou umbla să-l scoaţă din funcţie – dar de ce n-a angajat-o la el la cramă, că ie naţională are?”, mai spune CTP.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentMeteorologii anunta ploi puternice in toata tara
Articolul următorFratele lui Ionut Dolanescu, retinut de Politie intr-un dosar de inselaciune si fals!