Acasă Comentariul zilei CTP despre preocuparile PSD de a scoate CORUPTII din puscarii: Cine NU...

CTP despre preocuparile PSD de a scoate CORUPTII din puscarii: Cine NU fura in tara e un BOU!

548

Condamnații pentru dare sau luare de mită și pentru trafic de influență vor fi grațiați, potrivit amendamentelor adoptate în Comisia Juridica a Senatului, miercuri.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

Cristian Tudor Popescu este de părere că asistam la simplificarea unui proverb românesc: cine fură azi un ou mâine va fura un bou, scrie stirileprotv.ro. „Acum, în varianta comisiei juridice a Parlamentului, devine: cine nu fură e un bou”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

„Această decizie, acest vot, este că Partidul și Securitatea pot să colaboreze așa cum făceau înainte de 1989. Avem pe de-o parte PSD-ul cu reprezentanții săi și pe Traian Băsescu ca reprezentant emblematic al Securității.

În comunism, puterea judecătoreaască era subjugată de puterea politică. Exact asta face aceasta lege a grațierii.

Procurorii care i-au arestat pe respectivii infractori sunt niște teroriști care au trimis după gratii oameni nevinovați. Și vine acum politicul, vine și Securitatea, și face dreptate oamenilor nevinovați.

Ceea ce transmite Băsescu celor care l-au votat este: dacă ați fost proști? V-am pus eu să mă votați?”

Articolul precedentCum functionau piramidele de afaceri care aveau la baza pe Elena Udrea si prietenii iar la varf pe Traian Basescu? Astazi Gelu Visan, de la TV!
Articolul următorCurtea de Conturi despre cum e JEFUITA Romania: Dintr-o singura primarie de comuna se pot fura anual 800.000 de lei. Avem unul-doua astfel de cazuri pe saptamana!