Realizatorul Realitatea TV, Rareș Bogdan, a avut o reacție dură după decizia de miercuri a Comisiei juridice a Senatului care a votat un amendament prin care se grațiază persoanele condamnate pentru luare de mită, dare de mită și trafic de influență.

`”NU DAȚI ÎNAPOI, …VENIM PESTE VOI!” …Exceptionala Vocea Pieței asta seara! UpDate: Exact cum spunea Editorul „Jocuri de putere”, colega mea Calina Berceanu la ora 19.00: „Rares, aici îmi miroase a joc al lui Liviu Dragnea care vrea sa se spele ca imagine și sa vezi ca asta va zice ca nu e de acord cu votul lor din Comisie sau chiar va cădea in Camera Deputatilor, care e camera decizionala, aceste aberații!”
La ora 22.15 Liviu Dragnea spune ca dezaproba votul dat de slugile sale azi pa prânz! INCREDIBIL TUPEU!!!!
Senatorii juriști au decis grațierea faptelor de corupție. Frăția Penalilor ÎNVINGE… Pas cu Pas. România pierdută iremediabil. Hoții mai tari ca romanii corecți.
Într-o țară unde prima poezie ce se învață este „Cățeluș cu părul creț, Fură rața din coteț, Și se jură că nu fură, Dar l-am prins cu rața-n gură….” la ce să ne așteptăm…. ?! Că „Sfatul Popular” este plin de hoți și de tâlhari. Nu au înțeles nimic.
Ziua ca Hoțiii.
Ce exemplu sa ii dau copilului meu? Să îi spun să ia mită și să dea mită, că oricum se grațiază toate faptele de corupție?
Șerban Nicolae, de la care nu aveam alte așteptări, dublat de însuși cel care 10 ani ne-a aburit cu lupta anti-corupție, Traiaaaan Băsescuuuuu! Adică până ce lupta anti-corupție i-a atins apropiații, a pozat în Sfântul Gheorghe și apoi s-a transformat într-un șobolan, că balaur nu am cum să îi spun acestui jeg uman absolut.
Țara lor. Țara hoților!

P.S….. și totuși dacă nu ar fi lipsit azi doi senatori de la PNL era 5 la 5. Adică sunt curios cine au fost cei doi senatori liberali. Cu nume și Prenume. Și dacă nu sunt cumva pe vreo masa de operație, stare care i-ar scuza, ce explicație rezonabilă au? Că se știa de o săptămâna că azi se va discuta în Comisia Juridică a Senatului.”, scrie Rareș Bogdan, pe Facebook.

Transparenta face diferenta