Acasă Comentariul zilei Profesor universitar, ginerele lui Ceausescu, a povestit in direct la Antena 3...

Profesor universitar, ginerele lui Ceausescu, a povestit in direct la Antena 3 cum a ramas Dragnea REPETENT!

732
Mircea Opran, ginerele lui Nicolae Ceausescu (a fost sotul Zoiei Ceausescu) si profesor universitar la Politehnica, a povestit la Antena 3, intr-o emisiune moderata de Mihai Gadea si Mircea Badea, cum Liviu Dragnea a ramas repetent in facultate.
Profesorul Opran a fost intrebat, la un moment dat, ce studenti celebri a avut, el amintindu-i pe Miron Mitrea, care „era foarte bun” si pe Liviu Dragnea. Mircea Opran, care preda la Politehnica Transmisii pentru automobile, a povestit despre actualul lider PSD ca „La noi atunci erau doua directii, directia asta la care eram eu cu transmisii automate, si alta directie cu service-uri, cu intretinere. N-a venit pe directia mea, ca era mai greu, a mers pe cealalta. Dar si asa a ramas repetent.”

Declaratiile lui Mircea Opran au provocat uimire in studioul Antenei 3, Mircea Badea intreband, de mai multe ori, insistent: „Cum, Dragnea v-a fost elev? Nu exista asa ceva!”, scrie Hotnews.ro.

In momentul in care Mircea Opran a povestit ca Liviu Dragnea a ramas repetent, moderatorii au intrebat „A ramas repetent?”, Mircea Badea si Mihai Gadea glumind apoi: „Poate cand avea trupa rock”, „Stii ca Dragnea a fost rocker”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos