CTP, dupa eliberarea Sorinei Pintea: Cati bolnavi sarmani au murit la usa spitalelor?

4048

Cristian Tudor Popescu a comentat, extrem de revoltat, decizia Curtii de Apel Bucuresti de a o elibera pe Sorina Pintea din arest. El a tinut sa remarce si modul in care au actionat „cele doua tunuri mediatice” ale PSD, Antena 3 si Romania TV.

„Credeti, stimati telespectatori, ca daca ajungeti in arest se va schimba legea pentru dvs., se va schimba regulamentul de catre ministrul de Interne pentru ca dvs. ati fost dus in catuse?

PSD-ul are cele doua tunuri mediatice, care se dovedesc mult mai eficiente decat partidul. Ciolacu a facut o greseala uriasa, cu mintea pe care o are si-a spus ca fie altfel decat Dragnea si sa o suspendam. Credeti ca votantii PSD au votat vreodata in legatura cu coruptia sau cu anticoruptia?  Daca mergeau cu pancarte in fata DNA, cu ‘O omoara pe Sorina’, castigau acum.

Tunurile mediatice ale partidului au functionat. S-au antrenat in cazul liftiera, tineti minte cu trei copii care era unul, acum bine antrenati au trecut la atac cu Sorina Pintea: o omoara, o duc la taiere. Ati vazut cum a iesit din arest? Linistita, cu gentuta.

Asa faceti si dvs. stimati telespectori? Veniti la televizor, va descrieti simptomele, bolile, pe unde ati fost? Asta a facut doamna Pintea la televizor, acum a prins foarte bine.

Oamenii au vazut tratamentul diferit la care este supus un stab. Daca aceasta doamna nu era sefa la PSD… ca acel domn care a omorat doi ani, Chitoiu, ati vazut ce tratament a avut, a fumat o tigara la Floreasca si a plecat, oamenii aia doi putrezesc in pamant.

Simplii cetateni vad acum cum esti tratat daca ai fost sef in tara asta. Sunt unii care se revolta cand vad ce tratament special a avut aceasta doamna, de care nu beneficiaza bolnavii din tara asta. Cati bolnavi au murit in usa spitalelor, fara sa li se dea vreo atentie, cum are aceasta doamna. Bolnavii respectivi nu au avut inspiratia sa intre in PSD si sa ia o spaga, asa erau tratati cu mai multa atentie. Daca nu au luat spaga, asa mor la usa spitalelor.

Altii considera firesc. Daca a fost ministru, e normal, sa fie tratata ca toata prostimea? Asta este o chestie bagata in cap nu numai de comunism, de-a lungul deceniilor, secolelor”, a declarat CTP la Digi24.

Transparenta face diferenta