Acasă Stirea zilei CTP incepe razboiul cu Dana Budeanu: „Vanzatoare de hartie igienica second-hand”

CTP incepe razboiul cu Dana Budeanu: „Vanzatoare de hartie igienica second-hand”

1151

Cristian Tudor Popescu a comentat taios declaratiile Gabrielei Firea dupa ce a pierdut alegerile locale. CTP a adus aminte de relatia lui Firea cu Dana Budeanu.

„Gabriela Firea s-a asociat cu o vanzatoare de hartie igienica second-hand,  aceasta varsand galeti de laturi asupra lui Nicusor Dan, contracandidata doamnei Firea”, a subliniat CTP la Europa FM.

CTP a ironizat acuzatiile lui Firea, conform careia i-a fost infipt un cutit in spate de catre Victor Ponta.

„Firea nu a inteles nimic din ce s-a intamplat, ca i-a infipt nu stiu ce cutit in spate cei din centru si din centru stanga. Care stanga? Pro Romania are rezultate absolut jenante, nu a contat in aceasta ecuatie.

Nici ea nu a dorit sa se identifice foarte bine cu PSD-ul. Nu i-a infipt niciun cutit, este o incercare de justificare, incapacitate de a accepta infrangerea”, a mai spus CTP.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat luni ca i-ar fi fost aproape imposibil sa exercite un al doilea mandat, in conditiile in care majoritatea in Consiliul General al Municipiului Bucuresti este detinuta de PNL, USR si PLUS – alianta de dreapta.

„Cred ca, pana la urma, cu toata suferinta de moment, e mai bine ca se intampla lucrurile asa. Probabil ca, daca as fi primit de la bucuresteni un al doilea mandat, acesta ar fi fost aproape imposibil de exercitat, din cauza faptului ca nu as fi avut sustinere in Consiliul General si orice proiect as fi propus ar fi fost blocat”, a declarat Gabriela Firea intr-un mesaj video postat, luni, pe Facebook.

In opinia sa, mai multi factori au dus la rezultatul sau in alegeri.

„Dreapta s-a unit, avem trei partide – PNL, USR si PLUS – care au sustinut acelasi candidat (…) In zona centru-stanga nu s-a reusit aceasta coagulare a fortelor, au fost dezbinati – si nu din vina mea – si tocmai de aceea oameni care ar fi putut sa puna umarul astfel incat echipa mea sa-si poata continua proiectele (…) au facut tot ceea ce a tinut de ei – acei oameni din centru si centru-stanga – astfel incat sa ma loveasca, cot la cot cu adversarii mei. Daca de la inamici accepti mai usor anumite critici, (…) atunci cand cei din familia ta te lovesc, de multe ori pe la spate (…), e mai dureros”, a afirmat Gabriela Firea.

Ea crede ca romanii ii vor sanctiona pe acei politicieni care, in loc sa renunte la orgoliul, jocurile si pretentiile lor de marire politica, au preferat ori sa stea separati de „batalia” din Capitala, ori sa ii aduca contracandidati sau sa faca declaratii neadevarate impotriva ei.

„Unele dintre aceste personaje politice – si aseara, si azi dimineata – se plimbau prin platouri de televiziune, pe la partide, faceau declaratii nonsalante. Mi s-a parut ca suntem intr-un scenariu scris dupa un roman al Agathei Christie, parca era un criminal care s-a intors la locul faptei”, a fost de parere Gabriela Firea.

Ea a mai declarat ca de cand a ajuns la Primarie si pana in prezent a deblocat foarte multe proiecte si ca, in ciuda invectivelor, campaniei „nedemne si murdare” din ultima perioada, chiar daca s-a incercat „demolarea” sa, nu pot fi desfiintate proiectele realizate, printre care a mentionat Spitalul de Copii ‘Victor Gomoiu’, Spitalul Foisor, prima etapa a Podului Ciurel, supralargirea de la Fabrica de Glucoza.

Gabriela Firea si-a exprimat speranta ca viitoarea echipa de la Primarie sa duca la bun sfarsit obiective precum Spitalul Metropolitan, Pasajul Doamna Ghica, park&ride Cora Pantelimon.

Ea a spus ca a venit luni la Primaria Capitalei pentru a preda documentele care erau la cabinet, intrucat vrea sa lase toate lucrurile in ordine.

„Nu stiu exact ce voi face (…) Nu stiu exact ce decizie voi lua si incolo ma voi indrepta, dar un lucru este cert: voi fi intotdeauna o voce pentru oameni, o voce pentru bucuresteni”, a adaugat Gabriela Firea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos