Acasă Stirea zilei Reactia lui CTP cand a aflat detronarea lui Oprisan: ”Acum a inceput...

Reactia lui CTP cand a aflat detronarea lui Oprisan: ”Acum a inceput marea prabusire pentru ghetarul asta cu mumii, PSD”

777

Cristian Tudor Popescu considera ca infrangerea lui Marian Oprisan la Vrancea este chiar mai importanta decat alungarea lui Firea e la Primaria Capitalei.

„Daca pica Oprisan, este un semnal mai puternic decat infrangerea Gabrielei Firea. Ganditi-va putin ce inseamna: Gabriela Firea este venita in PSD de sase ani. Oprisan e fibra! Oprisan inseamna PSD. Oprisan insemna unul dintre nemuritorii din PSD”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

„Rezultatele alegerilor locale de duminica inseamna fara discutie o miscare….Ati vazut cum cade un ghetar? Un spectacol dureros cand cad ghetarii in Antarctica, acum, din pricina incalzirii globale. Ei, eu vorbesc de ghetarul asta plin cu mumii pe care ni l-a lasat Ceausescu. Mai intai se rup niste bucati din ghetar, cad, fac zgomot, si apoi se ajunge la un moment critic in care prabusirea este aproape completa, mai ramane un ciot din el. Cred ca acum a inceput marea prabusire pentru ghetarul asta cu mumii”, a mai spus CTP.

Candidatul PNL Vrancea, senatorul Catalin Toma, a castigat Consiliul Judetean Vrancea, avand un avans de circa 2.800 de voturi in fata lui Marian Oprisan, dupa numararea a circa 89% din voturi, potrivit numaratorii paralele a PNL Vrancea. Reprezentantii PSD sustin ca in Vrancea, la alegerile pentru CJ, sunt circa 10.000 de voturi nule si au cerut deja renumararea acestora.

Marian Oprisan este baronul PSD cu cea mai mare vechime in partid: el conduce judetul Vrancea de 20 de ani, fiind timp de 5 mandate presedintele Consiliului Judetean.

„Dupa numararea a circa 89% din voturi, Catalin Toma are 43,6% din voturile valabil exprimate, avand un avans de circa 2.800 de voturi fata de Marian Oprisan, care are 41,3% din voturi”, a declarat, pentru Agerpres, secretarul general adjunct al PNL Vrancea, Adrian Cretu.

Potrivit acestuia, sectiile ramase sunt majoritatea din mediul urban si din comune unde PNL a castigat, astfel ca rezultatul final nu mai poate fi modificat de rezultatele din celelalte sectii de votare.

„Din 300 de sectii avem deja circa 10.000 de voturi nule, un numar foarte mare. Dorin sa vedem ce s-a intamplat si de ce sunt atat de multe voturi nule si am cerut renumararea acestora. deja la Bolotesti si Tulnici au fost gasite voturi valabil exprimate intre buletinele nule”, a declarat in replica deputatul PSD Vrancea, Nicusor Halici.

In judetul Vrancea, prezenta la vot a fost de 50,13 %. Din cei 311.406 de alegatori inscrisi pe listele permanente si complementare au votat 150.112 de persoane.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos