Acasă Comentariul zilei CTP o desființează pe Renate Weber, Avocatul Poporului: ”Îi învață dânsa virusologie...

CTP o desființează pe Renate Weber, Avocatul Poporului: ”Îi învață dânsa virusologie pe medici”

Cristian Tudor Popescu o critică pe Renate Weber, Avocata Poporului, în urma declarațiilor acesteia privind tratamentul bolnavilor Covid-19 și felul în care se comportă virusul SARS-CoV-2. Gazetarul observă că, de fapt, aceste afirmații o transformă pe Renate Weber într-un militant împotriva medicilor.

CTP a recitit declarațiile Renatei Weber, despre care spune că îi „ridiculizează” pe cei mai mari virusologi din lume. Jurnalistul glumește pe seama afirmațiilor Avocatei Poporului, spunând că sunt o „revelație” demnă de Premiul Nobel. De fapt, adaugă gazetarul, Renate Weber se transformă într-un militant împotriva medicilor prin declarațiile pe care le face.

„Se mai ocupă cineva, brusc, cu virusologia, la fel ca și dna Firea. Și-a găsit vocația pentru virusologie avocata Casei Poporului, dna Weber, care, formidabil, a spus sunt ținuți prea mult asimptomaticii în spitale de către medici, li se cer două teste negative și, spune dânsa, mai sunt rămășițe de virus și testul iese pozitiv.

Dom’le, deci dna Weber, după părerea mea, trebuie luată în considerare la Premiul Nobel pentru Medicină, pentru că este o descoperire formidabilă a dnei Weber, care îi ridiculizează pe toți virusologii din lumea asta: virusul se sparge în bucăți, dom’le. Știați asta? Coronavirusul se sparge-n bucăți! Și-o ia fiecare ca o împușcătură cu alice, și fiecare o ia, și se duce, și se agață de câte ceva, și mai rămâne câte-o bucățică. Asta este o revelație. La Avocata Poporului au un laborator acolo și au constatat asta cu rămășița. 

Interesant cum această doamnă, după ce a fost reprezentanta militantă pentru Fundația Soros, chiar șefă a reprezentanței Soros în România, după ce apoi a fost reprezentanta regimului Dragnea la Bruxelles, făcând politica pe care ne-o amintim, apoi militantă împotriva scutului antirachetă de la Deveselu și apărătoare a intereselor militare ale Rusiei în România și în zonă, acum este militantă anti medici, împotriva medicilor români. Îi învață dânsa pe medici, pe specialiști îi învață virusologie. Le spune cum e cu rămășița”, a declarat Cristian Tudor Popescuvineri seară la Digi24.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentScrisoarea deschisă a candidatului PMP la Primăria Sectorului 3, Mihail Neamțu, adresată contracandidaților
Articolul următorGrecia lovită de un uragan. Imaginile vorbesc de la sine despre forța impactului