Acasă Comentariul zilei CTP: „Oamenii nu se mai lasa prostiti. PSD-istii au recurs la cele...

CTP: „Oamenii nu se mai lasa prostiti. PSD-istii au recurs la cele mai grosolane mijloace de captare a bunavointei publicului”

252

Cristian Tudor Popescu a declarat, luni, intr-o emisiune la Europa FM, ca PSD doreste sa amane alegerile pentru a obtine mai multe voturi, insa Ciolacu si liderii partidului isi fac calcule gresite.  „Oamenii nu s-au lasat prostiti la alegerile locale”, a aratat CTP.

„Daca se amana alegerile castiga PSD. PSD stie ca sta prost acum si cu cat se amana mai mult alegerile cu atat sansele de erodare a guvernului Orban si ale PNL sunt mai mari. Spera PSD sa mai obtina niste voturi. Asta este o iluzie, ce cred domnii de la PSD, in frunte cu Ciolacu. Chiar daca va pierde voturi PNL, a si pierdut destule, ele nu se duc la PSD. Se duc la USR, se pot duce la PMP, dar nu la PSD. Am vazut acest fenomen in alegerile locale, unde propaganda violenta a PSD impotriva Guvernului nu i-a adus niciun vot. A castigat acolo unde mai castigase, nu are vreo noutate surprinzatoare in aceste alegeri. Si nu a castigat unde era de asteptat sa castige. Nu a castigat nicaieri unde nu a asteptat nimeni sa nu castige.

Propaganda violenta pe mecanismul clasic al PSD, prostirea in fata, nu a functionat. Au recurs la cele mai grosolane mijloace de captare a bunavointei publicului: 40% crestere la pensii, dublam alocatii, dam profesorilor mariri de salarii. Nu au spus niciun moment de unde dam, din aer!

Oamenii nu s-au lasat prostiti, eu ma asteptam ca guvernul sa piarda mai mult in urma acestui tir propagandistic. Nu a pierdut atatea voturi pe cat as fi crezut eu iar PSD nu a capitalizat nimic”, a subliniat CTP.

„Furturile, alta gogorita cu care s-a incercat… Acum, partidele care au condus Romania pana recent nu mai au mijloace de joc pozitiv. E ca la tenis, nu mai au idei, joaca obstructionist. Sa blocam, sa nu vina lumea la alegeri, sa amanam alegerile, obstructie, obstructie. Stiu ca daca intra pe teren nu o sa le fie bine”, a mai aratat CTP.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos