CTP: „Problema PSD este ca sunt prea putini morti. Daca erau zeci de mii era paradis pentru PSD”

717

Cristian Tudor Popescu a declarat, la Europa FM, ca PSD isi doreste un numar cat mai mare de decese provovate de COVID 19 pentru a obtine apoi capital electoral. PSD a inceput marti o campanie mediatica in care le spune romanilor ca au la dispozitie trei zile in care nu va mai exista nicio restrictie.

„Problema lor, a PSD-ului, ALDE, Pro Romania, problema lor principala, foarte deranjanta pentru ei, este ca numarul de morti se scrie cu trei cifre in Romania. Si nu cu patru, macar cu patru dom’le.  Cu cinci ar fi fost paradisul.

Ia sa fi avut si noi aici macar un 30.000 de morti, acum. Pai nu mai aveau nevoie de hotararile CCR cu amenzile, de a spune de cinci ori pe zi ca nu se testeaza destul, de Comisia Sparanghel si toate povestile astea. Atunci era simplu: ‘Guvernul criminal, iata oamenii au murit din pricina nenorocitilor, a criminalilor, a incompetentilor’. Era foarte simplu. Asta e problema, daca nu ai mai multi morti, vii acum ca poate sunt mai multi morti decat sunt in aceste statistici. Atunci vedem toate aceste sarituri la gat ale PSD-ului fata de guvern care vin sa compenseze aceasta lipsa: nu avem destui morti”, a declarat CTP la Europa FM.

Transparenta face diferenta