Acasă Comentariul zilei CTP: „Sunt absolut dezgustatori PSD-istii prin zbieretele astea”

CTP: „Sunt absolut dezgustatori PSD-istii prin zbieretele astea”

358

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a avut o noua reactie taioasa la adresa PSD dupa scandalul provocat de parlamentarii PSD la dezbaterile din Parlament de luni privind proiectul de buget.

„PSD rupe acum lantul prin Parlament. (…) In loc sa taca si sa se duca eventual la schitul de la Muntele Athos, pe care s-au zbatut sa-l finanteze, sa se reculeaga dupa anii lungi in care au nenorocit tara asta. Ce spune Ciolacu? Cioalcu zice ‘Aveti amante, secretare, rude si tu imi spui mie ca nu furati?’.

Daca astia PNL, au nepoti, amante, cuscre in aparat, asta inseamna ca tu nu ai furat? Daca iti psuen un hot ca tu ai furat, asta inseamna ca tu nu esti hot? Asta este logica din zona plaiurilor Buzaului. Sunt absolut dezgustatori pesedistii prin zbieretele astea…

Nu mai pot ei de grija copiilor, alocatii… Un singur lucru mi se pare interesant, nu simtiti ca ar avea nevoie de Sosoaca, sa fie acolo lider? N-ati vazut cum erau, sareau, urlau, aveau nevoie de cineva care sa faca ce a facut Sososca in fata Ministerului Sanatatii, cand ii ameninta pe jandarmi. De un astfel de om au nevoie pesedistii, s-ar potrivi foarte bine”, a declarat CTP la Europa FM.

CTP a adaugat apoi ca PSD-ului ii este frica totusi sa o ia pe Sosoaca.

„Aceasta persoana daca ii dai un deget, iti inghite bratul pana la umar si capul, asta esta singura problema a PSD, altfel ar lua-o pana la urma”, a mai spus CTP.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos