Acasă ACTUALITATE Culmea hotei: PSD face comisie de ancheta impotriva coruptiei

Culmea hotei: PSD face comisie de ancheta impotriva coruptiei

703

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, a anunta luni ca PSD ca declansa o „agresiva” operatiune anticoruptie impotruva Guvernului PNL, pe care il acuza ca „a furat” prin contractele incheiate in perioada starii de urgenta, informeaza Aktual24.ro.

„Apar tot mai multe informatii in presa, chiar si in presa internationala, am vazut in Washigton Post, cu privire la coruptia care a inflorit in Romania in vreme de pandemie. Va asigur ca imediat ce starea de urgenta se va incheia, in Parlament vom initia constituirea unei comisii sa ancheta care sa verifice toate achizitiile publice facute de Guvernul PNL in aceasta perioada.

Incepand cu cazul de la Giurgiu, unde o firma a vandut produse de 12 milioane de lei, si cu alte achizitii susupecte. Vom trimite catre organele abilitate toate sesizarile facute. Nu vom permite sub nicio forma, in timp ce romanii mor din cauza acestui blestemat de virus, unii sa se infrupte si sa fure din banii romanilor, in speta guvernul. Vom demera si vom fi extrem de agresivi in aceasta comisie imediat ce starea de urgenta se va incheia”, a declarat Simonis.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos