Acasă Monden Cum arata Halle Berry, la 46 de ani

Cum arata Halle Berry, la 46 de ani

Halle Berry a participat, alaturi de colegul sau de platou din filmul respectiv, Tom Hanks, la premiera peliculei „Cloud Atlas” in Germania.

Premiera filmului a avut loc luni, la Berlin. Inainte de premiera, actrita a participat alaturi de Tom Hanks la un show TV din Germania.

La 46 de ani, Halle Berry are o forma fizica de invidiat. Actrita a purtat o rochie din piele la precedenta premiera a filmului, in Rusia, si a demonstrat ca inca poate opta pentru o vestimentatie provocatoare.

Halle Berry joaca mai multe roluri in „Cloud Atlas”, fiind, pe rand, un barbat coreean in varsta sau o evreica germana. Actrita a declarat pentru Entertainment Weekly ca fiica ei in varsta de 4 ani, Nahla, a fost ingrozita sa o vada pe mama ei jucand un barbat. „Adevaratul test a fost cand fiica mea a vazut toate costumele, i-au placut, dar cand am aparut in fata ei ca Dr. Ovid, s-a uitat la tip si s-a gandit ca era probabil un ciudat, din pricina ochiului”, a afirmat actrita.

Halle Berry a castigat un premiu Oscar in 2002, pentru prestatia ei din filmul „Puterea dragostei/ Monster’s Ball”, devenind astfel prima actrita afro-americana din istorie care a castigat aceasta distinctie.

In prezent, actrita este logodita cu Olivier Martinez, dupa ce a fost casatorita de doua ori, cu jucatorul de baseball David Justice, in perioada 1993 – 1997, si cu cantaretul Eric Benet, in perioada 2001 – 2005.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentAlbume noi lansate in luna noiembrie
Articolul următorRegizorul Andrei Serban pune in scena la Iasi, in premiera nationala, spectacolul de opera-balet „Les Indes galantes”