Acasă ACTUALITATE „Cum dau retur benzina cumpărată ieri?” – in topul cautarilor pe Google...

„Cum dau retur benzina cumpărată ieri?” – in topul cautarilor pe Google in Romania

După ce miercuri seara au format cozi kilometrice la benzinării pentru a cumpăra benzină și motorină cu pungile și tomberoanele, pe baza unui zvon fără temei, joi românii au realizat că s-au grăbit și vor să scape de carburanții luați în exces.

Românii au realizat joi că s-au grăbit miercuri seara, când au format cozi kilometrice la benzinării și au cumpărat cantități impresionante de benzină și motorină, motiv pentru care cea mai căutată chestiune a zilei pe Google a fost cum pot face retur la carburanții luați cu o seară înainte cu butoaiele și tomberoanele.

Dovadă stă în acest sens statistica prezentată chiar de Google, unde căutările cu ”retur benzină” au atins maximul istoric.

Dacă încerci să introduci acum acești termeni, Google îți sugerează automat genul de căutări făcute pe parcursul zilei, care au fost formulate în termeni uzuali precum ”condiții retur benzină sau motorină”, până la exprimări cât se poate de amuzante, prin nota de autoironie evidentă: ”am fost prost și am luat ieri benzină, cum o returnez”.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentDin Citzul gândirii unui om votat ca sa se alieze cu PSD: Încrederea se câştigă greu şi se pierde foarte uşor
Articolul următorFacebook permite acum incitarea la ura si violenta, doar daca este vorba despre rusi sau Putin