Acasă ACTUALITATE Cum explica Dragnea faptul ca un clan de interlopi a venit sa-l...

Cum explica Dragnea faptul ca un clan de interlopi a venit sa-l sustina la iesirea din sala de judecata?

22

Liviu Dragnea a oferit explicații despre ceea ce s-a întâmplat marți, la ÎCCJ, acolo unde câțiva protestatari au făcut scandal, amplificat, ulterior, de prezența unor indivizi chemați de Codrin Ștefănescu pentru a-l proteja pe liderul PSD.

Dragnea a fost întrebat, la Pitești, despre episodul de la ÎCCJ și a explicat ceea ce s-a întâmplat, în viziunea sa.

”Nu vreau sa fug de intrebarea asta. Eu ce am vazut ieri la Inalta Curte mi-a adus aminte despre ce am auzit, despre metodele sovietice.

In care justitia nu trebuia sa fie realizata in sala de judecata, in care in presa trebuia inainte printr-o campanie foarte bine sustinta financiar si foarte bine construita ca cineva este deja vinovat si instantele trebuie sa se ia dupa ce se spune in aceste montaje. Am vazut ca cineva flutura niste catuse, ii sugerez sa la pregateasca pentru altcineva, pentru cea sau cel care l-a instigat sa vina acolo.

Asa ca si informatie, domnul care era cu catuse a venit dupa aia in hol la Inalta Curte si mi-a aratat de ce era suparat, primise o amenda si mi-a zis ca daca eu rezolv la contestatie la instanta el iese si spune ca ma sustine. Nu eram singur, erau mai multi acolo. Iar in ceea ce priveste persoanele pe care le-am gasit la iesire, eu nu am chemat pe nimeni. Eu nu stiu daca stie toata lumea, eu nu am solicitat nici SPP, eu nu am SPP de cand am devenit presedintele Camerei si cu atat mai mult nu am nevoie sa pun pe cineva sa ma apere si eu am fost surprins, nu vreau sa comentez altceva. Si eu imi puneam intrebari cine este acolo, nu stiu daca cineva a facut-o din greseala, daca a facut-o intentionat, daca a fost pur si simplu o intamplare. Nu mi-a placut, dar o sa mai discutam in perioada urmatoare.”, a declarat Liviu Dragnea.

Sursa: stiripesurse.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos