24.3 C
București
marți, aprilie 16, 2024
AcasăACTUALITATECum fac PSD-istii jogging: Dîncu fuge de premier, să nu-l dea afară,...

Cum fac PSD-istii jogging: Dîncu fuge de premier, să nu-l dea afară, și de Parlament, să nu-l pună la colț pentru inepțiile declarate!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Ciolacu despre Geoana presedinte: ”Nu cred in ciorbe reincalzite”

Intrebat daca Mircea Geoana, fost presedinte al PSD, ar...

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Presiunea asupra ministrului Apărării, Vasile Dîncu, este în creștere, după declarațiile controversate privind războiul din Ucraina. Premierul Nicolae Ciucă a spus public că-l așteaptă la o discuție, iar surse politice ne-au precizat că în cadrul respectivei discuții îi va cere să demisioneze.

Conform surselor noastre, deși Vasile Dîncu s-a întors în țară de câteva zile, discuția cu premierul Nicolae Ciucă nu a avut loc, asta pentru că ministrul a transmis că are o agendă foarte încărcată și nu are timp.

De asemenea, Vasile Dîncu este invitat luni, în plenul Camerei Deputaţilor, la dezbaterea de la „Ora Guvernului” pentru a da explicaţii în legătură cu declaraţiile cu privire la războiul din Ucraina.

Ministrul Apărării nu va participa nici la dezbaterile din Parlament și va anunța că este plecat în Georgia, acolo unde are întrevederi oficiale.

În ciuda faptului că acuză o agendă foarte încărcată, Vasile Dîncu a postat un mesaj, dintr-o librărie, prin care transmite că ”nu se aude vocea idioților și nici șoaptele mieroase ale ticăloșilor”.

”Paradisul ascuns din mijlocul oraşului. După trei zile istovitoare, în cele două ore libere rămase pană la avion, regăsesc un loc în care altădată mi-am petrecut multe ore şi zile: libraria Filigranes. De câteva luni parcă am uitat că aceste paradisuri mai există pe lume. Aici este cu totul altă lume şi o linişte incredibilă. Aici nu se aude vocea idioţilor, liniştea este întreruptă doar rareori de foşnetul moale al paginilor. Aici cărţile te asteaptă cuminţi, aliniate ca soldaţii în formaţie. A sta aici este o adevărată terapie, un pansament pe o rană sângerândă. Nici răcnetele proştilor şi nici şoaptele mieroase ale ticăloşilor nu pătrund până aici”, a afrimat Dîncu, sâmbătă seară, într-o postare pe Facebook.

Ultimele stiri