25.8 C
București
miercuri, iunie 19, 2024
AcasăDosarMinistrii lui Ciolos stau pe UN MUNTE DE CORUPTIE cat parcul national...

Ministrii lui Ciolos stau pe UN MUNTE DE CORUPTIE cat parcul national Yellowstone!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Anuntat ca un succes rasunator de noul ministru al Mediului – Noul Parc Natural Yellowstone al Romaniei este, de fapt, o acoperire pentru o serie de oameni de afaceri straini care abia asteapta sa defriseze muntii Romaniei. Planul este unul foarte bine pus la punct, gandit de cativa ani si cu implicatii ascunse pana in cele mai mari birouri de la Palatul Victoria.

Cetăţenii străini stiu foarte bine ce vor si planul lor a fost, de la bun inceput să determine politica Statului Român în domeniul pădurilor, promovând trei oameni în funcţii cheie ale Guvernului: un ministru şi doi secretari de stat.

La sfârşitul anului 2009, prin încheierea nr. 16/AS din 2 decembrie, Judecătoria Zărneşti acordă personalitate juridică Fundaţiei Conservation Carpathia.

Membrii fondatori au fost:

 1. Johann Georg Wyss – cetăţean elveţian, nascut la 19.09.1935. Are o avere estimată de revista Forbes la 6,1 miliarde de dolari. În anul 2016 este plasat de Forbes pe locul 196 între cei mai bogați oameni din lume. Este pe locul 4 în topul celor mai bogaţi elveţieni.

 2. Hedy Wiss – cetăţean elveţian, sora lui Johann Georg Wyss, născută la 17.10.1940;

 3. Douglas Rainsford Tompkins – cetăţean american (20.03.1943-2015), fondatorul brandurilor de îmbrăcăminte The North Face și Esprit;

 4. Kristine McDivitt Tompkins – cetăţean american, născut la 30.06.1950, soţia lui Douglas Rainsford Tompkins;

 5. Markus Friedrich Jebsen – cetăţean danez, domiciliat în Hong Kong, născut la 09.1962, director general al grupului Jebsen & co;

 6. Paul Alexander Lister – cetăţean britanic, născut la 5.09.1962, fondatorul The European Nature Trust (TENT), moștenitorul unui imperiu al mobilei, Mulland Furniture Industries (MFI), vândut în anii 2000. A finanțat documentarul “Wild Carpathia”;

 7. Toby Nigel Bertram Aykroyd – cetăţean britanic, născut la 11.1955, coordonator la Wilderness Foundation;

 8. Peter John Bennett – cetăţean britanic, născut la 08.1954, fondator al fundației Rainforest Concern;

 9. Manfred Johann Hell – cetăţean german, născut la 08.1956, co-fondator al brandului de echipament outdoor Jack Wolfskin;

 10. Horaţiu Hanganu – cetăţean român, născut la06.1977, expus ulterior de emisiunea „În premieră” ca intermediar pentru retrocedari;

 11. Barbara Promberger Furpass – cetăţean austriac, născută la 10.04.1974;

 12. Cristoph Franz Johannes Promberger – cetăţean german, născut la 06.1965.

Scopul principal al fundaţiei Conservation Carpathia a fost să creeze un nou Parc Naţional (rezervaţie naturală) în Carpaţii de Sud ai României prin folosirea de fonduripublice şi private, anunta nostrasilva.ro.

 Obiectivele fundaţiei: să cumpere păşuni, păduri, să administreze flora şi fauna salbatică, să dobândească dreptul de extracţie a mineralelor, transmiterea către Statul Român a unor proprietăţi imobiliare, în funcţie de manifestarea de voinţă a membrilor consiliului director, în momentul în care membrii consiliului director vor considera că sunt îndeplinite condiţiile.

Fundaţia Conservation Carpathia, prin subsidiare comerciale (SRL-uri) începe o campanie agresivă de achiziţii de terenuri forestiere, în special în Pasul Rucăr, prin Dâmbovicioara, Dragoslavele sau în zona barajului Pecineagu, Parcul Natural Piatra Craiului, Leaota, şamd.

Pentru atragerea de fonduri se fac prezentări deosebite românilor: o naţiune care urmează să primească 3 milioane de hectare de pădure şi care au un singur gând: să transforme pădurile în bani!

reclama-fcc

Proprietatea societăţilor comerciale ale Fundaţiei depăşeşte peste 16.000 de hectare de pădure în județul Argeș, terenurile achiziţionate întinzându-se. pe suprafața mai multor comune: Rucăr, Dragoslavele, Dâmbovicioara și Fundata.

Ţinta declarată a Fundației este achiziţionarea a peste 67.000 de hectare. S-ar mulţumi însă şi cu 50.000 hectare:

viziunea-fcc

Fundaţia începe o campanie mediatică, prin care anunţă că vor să înfiinţeze un „YELLOWSTONE EUROPEAN”.

Ultimele stiri